TARAKLISPOR’A SAHA MÜJDESİ

featured

TARAKLISPOR’A SAHA MÜJDESİ

Futbol sahasındaki çalışmaları devam eden Taraklıspor, Pazar günü Hızırtepeyeni Özenspor ile kendi sahasın damı, yoksa yine deplasmanda mı oynayacak soruları konuşulurken müjdeli haberi Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba’dan geldi.

BAŞKAN ZIMBA MURAT DİRİ’YE MÜJDEYİ VERDİ

Taraklıspor Kulübü başkanı Murat Diri’yi telefon ile arayan Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba Taraklıspor’un, Pazar günü karşılaşacağı Hızırtepeyeni Özenspor karşılaşmasını Taraklıdaki sahasında oynayacağını söyledi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Taraklıspor Kulübü başkanı Murat Diri,’’ Sakarya ASKF Başkanı Sayın Yaşar Zımba telefon ile arayarak son günlerdeki saha tartışmalarına son noktayı koydu. Taraklıspor artık maçlarını kendi sahasında oynayacak dedi. Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Diğer yandan da Bu hafta oynayacağımız Hızırtepeyeni Özenspor karşılaşmasına tüm futbol severleri davet ediyorum’’dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!