Taraftarlarımıza teşekkür

featured

Taraftarlarımıza teşekkür

Ben bu sezon Sakaryaspor’a sezonun başından sonuna kadar deplasman ve iç sahalarda mükemmel bir destek veren yeşil-siyah sevdalılarına teşekkür etmek istiyorum. Sakaryaspor kulübün kendi branşımda uzun yıllar milli sporcusu ve antrenörü olarak görev yapmakta olup bu yeşil siyah formayı taşımaktan gurur duyuyorum. Düşünebiliyormusunuz Sakarya ilimizdeki TATANGALAR dediğimiz bu sevdalılar ordusu Sakaryaspor için duyduğu ligdeki şampiyonluk özleminde büyük başarıda ve şampiyonlukta etken olan ekipte bulunan çoluk, çocuk, bay ve bayan taraftarlar şimdi de İstanbul’daki oynanacak şampiyonluk maçı için Olimpiyat Stadı’na akın ettiğini. Yine soruyorum düşünebiliyor muyduk 14 Mayıs günü efsane takımız olan Sakaryaspor meşhur stadında yine yeni bir şampiyonluk mazimizde tarih yazacağımızı. Evet düşüne biliyorduk inanmıştık. Onun için Akın ettik o muhteşem stada.

Bakınız o gün Sakaryaspor Kulübüne verilen tribündeki kontenjanda tam tamına 35 bine yakın Sakaryaspor sevdalıların hazır vaziyetinde Sakaryaspor’un sahaya çıkmasını bekliyordu. Üstelik bu muhteşem seyircimiz olan Sakaryaspor sevdalılar ordusu TATANGALAR .dı Allah onlara zeval vermesin inşallah. Onlar şehrimizin medarı iftarlarıdırlar. Sakaryaspor’umuzun takımdaki sıralamadaki yerleri ise 12 çi adam ordusudurlar. Tatangalarımız bu şampiyonluk maçımızın kaderini değiştiren sevdalılar ordusu Bu şampiyonluk maçının başlama düdüğünden uzatma saatleri dahil tam 120 dakikanın sonuna kadar futbolcularımıza moral verme bakımından ve desteklemeleri için yaptıkları tezeruatlarından yılmadılar ve yorulmadılar. Bir ara Sakaryaspor’umuz Diyarbekirspor’un karşısında 1-0 mağlup düşmesine rağmen sesleri kısılasıya kadar tezeruatları ile bu takımı destekleyip futbolcuları motive etmeleri. İzlenmeye değerdi.

Sonuç olarak bu muhteşem seyircilerimiz olan Sakarya’mızım medarı iftiharı olan TATANGALAR ordusu 6 yıl aradan sonra İsmail GÜRSES başkanlığı dönemde gelen bu şampiyonluk sevinci ve şampiyonluk mutluluğu yaşayarak kendilerinden geçtiler. .Bu muhteşem taraftarlar final maçında takımlarına verdikleri destek ile yine şampiyonluğa damgasını vurdu. Sözün kısası ise“ O sene bu sene” imiş Mutluyuz… Gururluyuz. Nedeni ise Şehirde adeta bir bayram havasına yaşandı Hiçbir şeye değişmeyen tek şey şampiyonluk sevincidir. Sağ ol İsmail başkan, Sağ olun Teknik heyet .Sağ olun futbolcu kardeşlerimiz ve sağ olsun en büyük taraftar kitlemiz olan Tatangalarımız..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!