TARAFTARLAR BAYRAM’A HAZIR

featured

TARAFTARLAR BAYRAM’A HAZIR

Sakaryasporlu taraftarlar takımlarının yarın kendi sahasında oynayacağı Bayrampaşa müsabakası için hazırlıklarını tamamladı. Taraftar Atatürk Stadı’nı adeta bir düğün yerine çevirmeyi planlıyor.

KOMBİNELER BU MAÇTA GEÇMİYOR

Temsilcimiz Sakaryaspor’un bugün kendi sahasında Bayrampaşa ile oynayacağı play-off yarı final ikinci maçı için taraftarlar da hazır durumda. Büyük maçı beklemeye çekilen taraftarlar biletlerini almaya devam ediyor. Yönetimin bilet fiyatlarında uyguladığı zamma tepki gösterseler de çok sayıda taraftar biletlerini alıp desteklerini gösterirken, bugünkü maçta Atatürk Stadı’nın dolup dolmayacağı da merak ediliyor. Bazı taraftar grupları bilet fiyatlarına tepki gösterip maça gitmeme kararı aldıklarını açıklasa da çok sayıda Sakaryalı’nın bu kritik maçta tribünlerdeki yerini alması bekleniyor. Bu maç için kombinelerin de geçerli olmayacağı belirtilirken, bu durumun taraftar sayısında düşüş yaşatıp yaşatmayacağı en fazla merak edilen konular arasında yer alıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!