TARAFTAR YASAĞI KALKTI !

featured

TARAFTAR YASAĞI KALKTI !

Sakarya İl Güvenlik Kurulu7nun karagümrük taraftarına getirdiği yasak Sakaryaspor Tribün liderlerinin Vali Balkanlığoğlu’na yaptıkları ziyaret sonrasında kaldırıldı.

OLAY NASIL GELİŞTİ ?

Sakaryaspor tribün  liderlerinden Murat Ercan, Murat tüter, Serkan Serci ve Sakaryaspor Amigosu Ersin Uysal Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na bir ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında Tribün liderleri Sakarya İl Güvenlik kurulu’nun Karagümrük taraftarına için almış olduğu maç yasağının kaldırılmasını istediler. Kendilerinin her konuda sorumluluk alacaklarını ve kardeş Karagümrük taraftarlarının da ayrıca kendileri tarafından misafir edileceğinin söyleyen Sakaryaspor Tribün liderlerini dinleyen Vali Balkanlıoğlu bu konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürü ile yaptığı görüşme sonrasında tribün liderlerine güvendiğini ve yasağın kaldırılmasını istediğini söyledi.Tribün liderlerinden aldığımız bilgilere göre,  ziyaret sonrasında İl Emniyet Müdürü de gerekli birimleri arayarak maç yasağının kaldırılması için emir verdiği söylendi. Yasağın kalkması sonucunda Karagümrük taraftarlarında sevinç yaşanırken bu konu ile ilgili olarak Vali Balkanlıoğlu ile görüşerek yasağın kaldırılması için gayret sarf eden Sakaryaspor Tribün liderlerine de teşekkür ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!