Taner Taşkın:”Yönetim isterse devam ederiz”

featured

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın kaybedilen Eyüpspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Benim 1.5 sözleşmem var. Hiçbir zaman tazminata dayalı sözleşme yapmadım. Yönetim isterse devam ederiz” dedi.

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “İlk turu geçmek istiyorduk. Bugün çok ciddi bir seyirci geldi. Onlara iyi bir sonuç vermek istedik. En çok üzüldüğüm konu bu oldu. Takımım da iyi bir oyun sergiledi. İkinci yarı direkten dönen bir topumuz var. O gol olsaydı daha farklı olurdu. Maç uzatmalara gitti. Bunu söyleyince kızıyorlar ama bir Kassongo bir Nalepa’yı çıkardığım zaman yerine aynı kalitede oyuncu alamıyorum. Rakipte Şampiyonlar Ligi’nde oynayan futbolcular var. Ben oyuncularıma teşekkür ettim. Maç penaltılara gitseydi ve o şekilde kaybetseydik daha az üzülürdük. Bu şekilde yenilince üzüntümüz daha fazla oldu. Benim 1.5 yıllık mukavelem var. Benim çalışma sistemim hiçbir zaman tazminat üzerine dayalı olmadı. Ben Sakaryaspor’u seviyorum. Burada çalışmak istiyorum. Ekibimiz elinden geleni yaptık. Bizim hatalarımız olmadı mı, tabi ki de oldu. Yönetim kalmamızı isterse tabiki de kalırız. Hiçbir zaman tazminata dayalı bir sözleşme yapmadım. Hakkımızda hayırlısı” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!