Taner Taşkın’ın Çaykur Rizespor Maç Sonu Açıklamaları

featured

Maçın sonunda Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın önemli açıklamalarda bulundu.

Penaltı pozisyonu hakkında sert açıklamalarda bulunan Taner Taşkın, “Rizespor’un atak oynayacağını biliyorduk. İlk 30 dakikanın çok etkili olacağını biliyorduk. Rize ilk yarıda çok baskın oynadı kabul ediyorum. İkinci yarıda biraz daha baskılı oynadık, Golü de bulduk. Bence 2’nci devrede sergilediğimiz oyunun hakkı puan almaktı. Pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Maçın hakemi bence iyi bir maç yönetti, teşekkür ederim.

Bu şekilde penaltı verilmesi bizim için acı oldu, rakibimiz bile şok oldu. Bu sezonun maçıydı çok aşağılardan geldik. Bu şekilde mağlup olmak bizi çok üzdü ve hazmedilecek gibi değil. Yazık günah. Sakaryaspor çok büyük bir camia. Baktığımız zaman bir anda 6 puanımız gitti. Artık gizli güçler mi bilmiyorum ne dersiniz, birileri devreye giriyor. Biz kulüp olarak hep tertemiz kalacağız. Penaltı pozisyonunu izledim. Sizce penaltı mıydı? Penaltı, penaltı gibi olmalıydı. Kimse görmedi ama arayıp buluyorlar” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!