Taner Taşkın: “Oynanan oyundan memnunum” / Video

featured

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Futbolcularım aslanlar gibi oynadı. Oynanan oyundan memnun kaldım” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de Sakaryaspor evinde ağırladığı Samsunspor’a 1-0 mağlup oldu. Gergin geçen maç sonrası açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Evet ilk 19 dakika maça iyi baslayamadık. Basit bir hatadan dolayı golü yedik. Sonrasında toparlandık. Oyuncularımı soyunma odasında tebrik ettim. Hepsi aslanlar gibi oynadı. Oyunun geneline bakıldığında takımımdan memnunum. Bu atmosferde kazanmayı çok isterdik. Zeki Yavru oyundan çıktıktan sonra tahrik etti. Biz de maalesef bu tahriğe cevap verdik. Kendince profesyonel davrandı. Ama biz bunlara bakıyoruz. Bugün oynanan oyuna bakıyoruz. Kenarlardan geldik ama maalesef golü bulamadık. Takımım bugün çok iyi oynadı. Böyle oynarsak play-off’ta yer alabiliriz diye düşünüyorum. Tabi bugün maçı kazansaydık ilk 2’i için iyi bir pozisyona gelecektim. Kassongo bizim için çok değerli. Mehmet Akyüz de bugün verilen görevi yerine iyi getirdi. Geçen hafta Denizli’de Kassongo olmasına rağmen takım olarak kötü oynadı.” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!