TALHA VE FİKRET ÇALIŞANLARI MUTLU ETTİLER !

featured

TALHA VE FİKRET ÇALIŞANLARI MUTLU ETTİLER !

Sakaryaspor’lu  futbolcular Fikret Topaloğlu ile Talha Mayhoş Organize Sanayi’de bulunan bir fabrikaya giderek arada işçilerle bir arada oldular ve onları beraberlikleri ile mutlu ettiler.

ŞAMPİYONLUK PASTASI KESİLDİ

Çarşamba günü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’in Sen Otelde düzenledikleri basın toplantısında yerlerini alan Sakaryaspor’un iki güzide futbolcusu Fikret Topaloğlu ile Talha Mayhoş toplantının bitimi ile birlikte soluğu Nehirkent’teki Organize Sanayi’de faaliyetini sürdüren Barışsan Makine’da aldılar. Sakaryaspor Sicil Yönetim kurulu üyesi Ege Sipahi’nin organize ettiği bir etkinliğe katılan iki futbolcu Barışsan’da çalışan işçilerle bir araya geldiler. Hazırlanan programa göre Talha ve Fikret çektikleri kuralarla çalışan işçilere kaşkol, bayrak ve forma kazandırdılar. Barışsan’a yapılan ziyarette Sakaryaspor Dergi 54 Yönetmeni Aysel Uzun da bulundu. Barışsan firmasının sahibi Barış kaşçı ile işyeri yöneticisi  Ahmet Ceber iki futbolcunun jestlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Bu ziyaretten dolayı çok duygulandıklarını söyleyen Barış Kaşçı kesilen şampiyonluk pastasının mumlarını da  futbolcularla birlikte üfledi. Pastadan sonra işçilerle futbolcular birlikte bir hatıra fotosu çektirdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!