TAKIMIN DURUMU MASAYA YATIRILDI

TAKIMIN DURUMU KASAYA YATIRILDI

Sakaryaspor Yönetimi kötü gidişatın ardından dün akşam toplantı yaptı. Başkan Selahattin Aydın ve ekibi dün de saat 10.00’da  futbolcularla görüşme yaptı.

FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPILDI

Sakaryaspor Yönetimi, uzun zaman sonra takım için dün akşam toplantı kararı aldı. Rüstemler Tesisleri’nde toplanan yönetim takımda yaşanan düşüşün sebeplerini masaya yatırdı. Takımın gidişatından memnun olmayan yönetim sorunlara çözüm arıyor. Edinilen bilgilere göre yönetimin gündeminde teknik direktör değişikliği bulunmuyor. Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın bugün de  saat 10.00’da futbolcularla toplantı yaptı. Başkan Aydın’dan aldığımız bilgilere göre  Oyunculara “ ne olursa olsun biz sizlere güveniyoruz ama sizler de elinizden gelenin fazlasını yapmak zorundasınız, bundan sonra tüm şartlar sizlerin tarafından alınacak sonuçlara bağlandı, bunun için daha dikkatli olmanız gerekli “ Sakaryaspor ligin 14’ncü haftasında cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbekirspor’la karşı karşıya gelecek. Yeşil-Siyahlılar zorlu maçın hazırlıklarına  saat 11.00’de yaptığı

antrenmanla başladı..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!