Taekwondonun Yıldızları

featured

Taekwondonun Yıldızları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlikspor Taekwondo takımı 2017 yılına da hızlı giriyor

Gençlik Spor Taekwondo antrenörü Davut Cengiz, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Yıldız, Minik ve Genç-Büyükler kateogrisinde, Salı ve Perşembe günü ise tüm gruplarda antrenman yapıyoruz. Hafta içi ve hafta sonu 60’ar sporcu olmak üzere toplam 120 sporcu ile antrenmanlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Taekwondo takımının antrenmanını izleyen Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel “  2016 yılında Taekwondocularımız Minikler ve Yıldızlar Avrupa Kulüpler Turnuvasında ve Türkiye şampiyonalarında kürsüye çıktı. Anadolu Yıldızlar Ligi , Orta öğretim , Liseler ve Üniversitelerarası müsabakalarda başarılı olduk. Hedefimiz ise 2017 yılında , Avrupa Kulüpler Şampiyonasında takım halinde kupa almak , Yunanistan’da yapılacak olan yıldızlar-gençler büyükler kota müsabakasında 8 sporcuyla katılıp , Dünya ve Avrupa şampiyonası için kota almak “ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!