Süper Playofta Karasuspor, Karasu Aziziye ve Kocadöngel kazanarak başladılar

featured

Süper Playofta Karasuspor, Karasu Aziziye  ve Kocadöngel kazanarak başladılar

Birbirlerini gördüler

Bala uzanan yolda, bir takımın mutlu sona ulaşacağı ,Playofun ilk ayağındaki maçlar Cumartesi günü Erenlerde iki ve Ekrem Karaberberde bir maçla stard aldı. Altı takımın ilk mücadelelilerinde Erenlerde Kocatöngel ,Pamukova İzlogu 2-1,Karasusporda Ferizlisporu her iki yarıda atılan gollerle 2-0 yenmeyi başardılar. Ekrem Karaberde ise Karasu Aziziye her iki yarıda atılan gollerle As Akyazı önünde üç puanı iki golle aldı. Altı takımın birbirlerini görüp test ettiği ilk maçların hikayesini Bizim Sakarya farkıyla sizinle buluşturuyoruz. HABER NAZIM AKTÜRK

Pamukova şokta 1-2

Pamukova İzlog aynı grupta mücadele verdiği Kocatöngelle oynadığı Playofun ilk maçında karşılaşmaya iyi başlayan taraftı. Erenler 1 nolu sahada 2 dakikada Ahmet’in  golüyle Pamukova İzlog 1-0 öne geçti. Pamukovanın baskı iştahı 8 dakikada penaltı kazandırdı. Penaltıyı tecrübeli Özgür Gedik direğe nişanladı, geri dönen topu tamamladı ama kural gereği ofsayıta takıldı. 1-0 da takılı kalan maçın o dakikadan sonraki hikayesinde Kocatöngel Önce Batuhanla 1-1  sonrada  Erdi ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol yoktu ama Kocatöngelden M.Ali Bahadıra çıkan kırmızı kart vardı. Pamukova İzlog baskısı 10 kişi kalan rakipi önünde gol getirmeyince, Erenlerde kazanan ,Kocatöngel, şok yaşayan Pamukova İzlog oldu.

Karasu Ferizliyi iki golle geçti 2-0

Erenler 1 nolu sahada Karasuspor Ferizli’den üç puanı , her iki yarıda atılan iki golle 2-0  la alarak  Playof yarışına üç puanla başladı. Karşılşamda ilk golü Kutay  kaydetti. 1-0 İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıda Ferizlispor beraberliğe çok yaklaştı. Kazanılan penaltıyı tecrübeli golcü Furkan İğde çok kötü vuruşla üstten auta atınca maç 1-0 da kaldı. Karasuspor on kişi kalan rakipi önünde  Bedirhanla  fakı ikiye çıkardı  ve üç puan Karasuya  doğru yola .çıktı. 2-0

Aziziye As Akyazıya şans tanımadı 2-0

Playofa A grubundan gelen Karasu Aziziyespor ile , C grupundan gelen As Akyazısporun Ekrem Karaberberdeki ilk sınavlarında  üç puan Karasu Temsilcisi Karasu Aziziyenin oldu. Ekrem Karaberde oyun üstünlüğü büyük ölçüde elinde tutan Karasu Aziziyespor ilk 45 dakikayı Hamzanın attığı golle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıdada oyun üstünlüğünü elinde tutan Karasu Aziziyespor Onurla ikinci golü buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

PLAYOFTA SALI PROĞRAMI

Altı takımın playoftan Bala çıkmak adına vereceği mücadelelerde takımlar ikinci maçlarına odaklandılar. Maçlara  Salı günü devam edecek. Salı günü   yine Erenlerde iki,Ekrem Karaberberde bir maç oynanacak.

28 Mart Salı ( Erenler )

Saat 10.00 Karasuspor-As Akyazıspor

Saat 10.00 Pamukova  İzlog- Karasu Aziziyespor

Ekrem Karaberber

Saat 10.00 Kocatöngel- Ferizlispor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!