SÜPER PLAY-OFF’TA SON İKİ HAFTA

featured

SÜPER PLAY-OFF’TA SON İKİ HAFTA

HAZIRLAYAN : Sırrı ŞANLI

HEYECAN ARTIYOR

Süper Lig Play-Off Grubu’nda 8’nci hafta maçları geride kaldı. Adapazarıspor’un liderliğini sürdürdüğü grupta iki Karasu temsilcisi yakın takibini sürdürdü. Ligde 9’ncu hafta heyecanı 19 Nisan Çarşamba günü yaşanacak.

KARASU GÜVENSPOR BIRAKMIYOR

Süper Lig Play-Off Grubu’nda 8’nci hafta karşılaşmaları nefesleri kesti. Haftaya lider olarak giren Adapazarıspor, sahasında ağırladığı Arifiye Kalaycıspor önünde sonuca tek golle uzanarak puanını 16’ya çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Haftanın maçında Kocaalispor’a konuk olan Karasu Güvenspor sahadan 2-1 galip ayrılarak hem ikinci sıraya yükseldi hem de kritik bir engeli kayıpsız geçti. Gözünü zirveye diken bir diğer takım olan Karasuspor’da, galibiyet serisine As Akyazıspor önünde aldığı 3-1’lik sonuçla uzanarak ikinci yarıdaki üçüncü maçını da kazanmayı bildi.  Ligde 9’ncu hafta karşılaşmaları 19 Nisan Çarşamba günü oynanacak. İlk ikiye girmek için mücadele eden 5 takım, çarşamba günü 9’ncu maçını yapacak.

SONA DOĞRU HEYECAN ARTIYOR

Bölgesel Amatör Lig’e  çıkma mücadelesi veren Adapazarıspor, Karasu Güvenspor, Karasuspor, Kocaalispor ve Kalaycıspor arasındaki yarışa çarşamba günü yapılacak maçlarla devam edilecek. Süper Amatör Lig Play-Off maçlarında heyecan tavan yaptı. BAL’a çıkmak için mücadele eden 5 takımdan birinci olan BAL’a direk çıkarken, ikinci olan takım ile Serdivanspor baraj maçı yapacak.

 

CUMARTESİ GÜNÜ SONA ERECEK

Play-Off’ta 9ncu kez sahaya çıkacak olan 5 takım, Cumartesi günü yapılacak son maçlarla Play-Off’a nokta koyacaklar. Süper Play-Off’larda 14 puanla Adapazarıspor lider durumda. Lideri 14 puanla Karasu Güven ikinci, Karasuspor ise üçüncü sırada takip ediyor. 13 puanı bulunan Kocaalispor ise 4’ncü sırada. 10 puanda kalan Kalaycıspor ise, Adapazarıspor’a yenilerek işini zora soktu. 6 takımlı Play-Off maçlarında As Akyazıspor şaşırttı. 8 maçta sadece bir beraberliği bulunan ve  BAL mücadelesine erken veda eden As Akyazı, son iki maçını prestij amaçlı yapacak. Play-Off perdesi ise cumartesi günü yapılacak 10ncu maçlarla tamamlanmış olacak.

 

Adapazarıspor-A.Kalaycıspor: 1-0

Kocaalispor-Karasu Güven: 1-2

As Akyazıspor-Karasuspor: 1-3

ÇARŞAMBA PROGRAMI

Arifiye Kalaycı Spor – Kocaalispor

Adapazarıspor – As Akyazıspor

Karasuspor – Karasu Güvenspor

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!