Süper ligte C grubunda kazım paşa Birlik playof biletini kaptı

featured

Süper ligte  C grubunda kazım paşa Birlik playof biletini kaptı

  1. Akınmı ? K .Aziziyemi ?

Süper ligte A ve B grubunda düşenlerin ,Playof biletini cebine koyanların çok önceden belli olması nedeniyle bu gruplarla ilgili bir şeyler yazıp çizmeyede bu ne denle de gerek görmüyoruz. Sezon başında en iddialı grup olarak ilan edilen  C grubunda  Playofu gören bir takım ile düşen iki takım  belli oldu. Düşecek  son  takım için ise matematiksel  bir hesap olduğu için kesin olarak bu takım düştü diyemiyoruz. ANALİZ  NAZIM AKTÜRK

BİRLİK YENDİ AMA ..

Süper lig C grubunda sezon başı liderliğini son haftaya taşırken, playof biletinide  cebine koyan  Kazımpaşa Birlik ligte düşmemek adına direnen hendek yeni Mahalleyi uzatmada yenerken zor anlar yaşadı. Maçın ilk devresinde sayısız gol pozusyonlarından yararlanamayan ,Sezerim pasında Gazanfer’le aradığı golü bulan lider ikinci yarı çok zorlandı. Lider 60 dakikada konuk takımdan Alinin bariz gol şansından  kırmızı kart görmesine rağmen maçı koparamadı. 81 de Hendek Yeni Mahalle bayramla 81 de 1-1 bulunca son dakikalara heyecan yüklendi.  Hakemin gösterdiği 6 dakikalık uzatma bölümünde ilk golü atan Gazanfer 90+5 de attığı golle lidere hayat verdi ve bu golle kazımpaşa Birlik as Akyanın yenilmesi sonrası  hem maçı hem de playofu garantileyen sonucu cebine koydu.

AKYAZI  İLERİYİ GÖREMEDİ

C grupunda gecen hafta ,haftanın maçının futbol adresi Karasu Atatürk stadıydı. Karasu Aziziye spor ilk devre maçında  Akyazıda berabere kaldığı  AsAkyazısporu rovaşta evinde her iki yarıda attığı  gollerle 2-0 yenince,  As Akyazının Playof hesapları bu sonuçla  tutmadı. Ligin ikinci yarısında Sakarya caddesine deplasmanda ,K Akına evinde kaybetmek şampiyonluklara  abone As Akyazısporun  bu seneki hesaplarını yerle bir etti.

K.AKINMI ? K.AZİZİYE Mİ ?

C grupunda zirvenin ateşine ışık tutacak maçın adresi Karaaptiler Mustafa Sert Sosyal tesisleri. İlk devre maçında karasuda 1-1 berabere kalan bu maça çıkarken aynı puanla sahada olacak olan K.Akınla-K.Aziziyenin karşılaşçağı maçı kazanan Playofa kalan ikinci takım olacak. İki takımda ikinci yarının en başarılı iki takımı, iki takımda üç puana aynı orantıda yakın. Bu maç berabere biterse ne olur. ? Bu maçın sonuna bir ilave 90 dakika daha eklenir. O maçta berabere biterse , uzatmalara gidilir,uzatmalrdada veşitlik bozulmazsa  sonucu penaltılar belirler.

DÜŞEN SON TAKIM KİM OLUR?

C grubunda Sakarya Caddesi ve Tekspor lige veda ettiler. Onlar için son maçları formalite. Geyveden 2-2 ile bir puan çıkartan Arifiyesprun ligte kaldığı bu grupta Hendek yeni Mahalle –Sakarya Caddesi,Yeşilyurt-Geyve  maçları içinden olası çıkacak supriz bir sonuç  herşeyi alt üst edebilir. Bunun için de neler olursa ,kim düşer bir bakmak gerek. Yeşilyurt  16 puanda  ve son maçını evinde düşme derdi olmayan geyvespor ile oynayacak. Bu maçı Yeşilyurt kazanmazsa ,15 puanlı Hendek Yenimahalle sakarya caddesini evinde yenerse  ,düşen takım  Yeşilyurt olur,Hen. Yenimahalle kurtulur. Yok Yeşilyurt Geyveyi yenerse ,Hendek Yeni Mahallenin alacağı galibiyetin hiçbir esprisi olmayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!