Süper Lig’e renk katacağız

featured

Süper Lig’e renk katacağız

Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Takımımızın lige çok büyük bir renk katacağını düşünüyorum. Yeni bir kadro ile yeni bir heyecan yaşayacağız. İnşallah yakaladığımız başarı grafiği bu yıl da sürecektir” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Sen Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Toçoğlu, takımın kuruluşundan sonra çok kısa süre içerisinde Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdiğini vurgulayarak başarıların devamı temennisinde bulundu.

 

İlk kamp Bolu’da

Yeni sezon yapılanmasıyla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, “Geçen seneki takımımızdan 4 arkadaşımız bizimle kaldı. Aramıza ise 4 yeni yabancı oyuncu ve birkaç yerli kardeşimiz katıldı. Takımımız geçen hafta sonu bir araya geldi. Yaklaşık 3-4 gündür de çalışıyorlar. Bu hafta sonrasında Bolu’da kampa devam edecekler. Daha sonra hazırlık maçlarıyla sezona hazırlık sürecek. Takımımızın kendisini yalnız hissetmemesi için kendilerini ziyaret edeceğiz. 4 senedir aramızda olan arkadaşlarımıza maddi ve manevi fedakârlıkları için çok teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Onlara da bizleri kırmayıp aramızda oldukları için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Basketbol şehri

Altuğ, “Süper Lig hedefimize ulaştık. Hedefimiz bu ligde kalıcı olarak, kademe kademe yükselmek ve şehrimizi bir basketbol şehri haline getirmek. Takımımızın kurulduğu günden beri desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza hepinizin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. Sponsorluklarla ilgili görüşmelerimiz ve çalışmalarımız var. Bu yıl maçlarımızı Sakarya Spor Salonu’nda oynayacağız. Bazı eksiklikler var. Onları Büyükşehir Belediyemiz Orhan Bey’in nezaretinde gideriyor. Federasyonumuzun da destekleri olacak. Orası harika bir salon haline gelecek. Büyük camiaları, Avrupa şampiyonlarını orada ağırlayacağız. Güzel maçlar izleyeceğiz Geçen sezon seyircilerimizin yarısı hanımlar ve ailelerdi. İnşallah bu yılda öyle olacaktır.”

 

Kısa sürede önemli mesafe

Yönetim Kurulu ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Sizler hem bu şehirde yaşayıp işlerini yürütüyorsunuz hem de sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlıyorsunuz. Basketbol takımımız kısa sürede önemli mesafeler aldı. Sakarya bu işi sevdi. Çok önemli katkılarınız var. Geçmişte emeği geçen arkadaşlarımız var. Bir yandan işlerimizi yaparken bir yandan şehrimize katkı sağlayacak bu tarz işlerle ilgilenmek, bu vesileyle yeni dostluklar edinmek çok önemli. Büyükşehir olarak sizlerin yanındayız. Takımımız Süper Lig’de. Yeni bir kadro ile yeni bir heyecan yaşayacağız. Önemli camiaları burada misafir edeceğiz. Bu camiaların önde gelen isimleriyle bir arada olacaksınız. İnşallah bu takımları ve yöneticileri en güzel şekilde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Lige canlılık getireceğiz

Başkan Toçoğlu, “Takımımızın lige çok büyük bir renk katacağını düşünüyorum. Bu şehre katkı vermenin gururunu beraberce yaşayalım. Önümüzdeki sezonu birliktelik içerisinde geçirelim. Bizim de ekibimiz ile ilgili bir takım çalışmalarımız var. Basketbol elit bir spor. Şehrimizin gençlerine de bunu sevdirmemiz lazım. Gençlerimizi yönlendireceğimiz alanlardan birisi olmalı. Basketbol takımına sahip çıkmanız benim için çok önemli bir şey. Spor müsabakalarında üst noktalarda olmak şehir tanıtımı açısından da çok önemli. İnşallah yakaladığımız başarı grafiği bu yıl da sürecektir”

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!