SÜPER LİGDE PERDE AÇILIYOR

featured

SÜPER LİGDE PERDE AÇILIYOR

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde perde açılıyor. Büyükşehir Basketbol ligin ilk maçında 8 Ekim Pazar günü Demir İnşaaat Büyükçekmece ile İstanbul’da karşılaşacak.

BÜYÜKŞEHİR İSTANBUL’DA

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk maçına çıkıyor. Büyükşehir Basket, 8 Ekim Pazar günü Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılaşacak. İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. BeinSports3’ten canlı olarak yayınlanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir’de tek hedef parkeden galibiyetle ayrılmak. Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında galibiyete uzanmak istediklerini belirtti. Ligin 2. haftasında Sakarya’da oynanacak Trabzonspor maçı ile de şehrin tarihi bir güne tanıklık edeceğini dile getirdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!