Süper ligde bir hakemimiz müthiş bir çıkışa imza attı Karaoğlan’ın seyir defteri

featured

Süper ligde bir hakemimiz müthiş bir çıkışa imza attı

Karaoğlan’ın seyir defteri

Sakarya Hakemliği  zaman zaman bazı hakemlerle bir zamanlar Birinci lig ,bu gün ise Süper lig olan ligte düdük çaldılar. Bu gün ise bir hakem Var hakemliği ile beraber farklı bir konuma bürünen Süper ligte daha ilk yılında adını yükseklere taşıdı. Atilla Karaoğlandan bahsediyoruz.  Corono Virusu nedeniyle ertelenmek zorunda kalan Süper ligin  içinde bayağı gezinen ,Kupada ve TFF 1 ligin dede  bir çok maça Çıkan Atilla Karaoğlanı Bizim Sakarya olarak aldık manşete taşıdık. Bizim Sakarya’nın onda ki yükselişin  gideceği adresin FİFA olarak işaretlediği Atilla Karaoğlan  o hedef de çok yaklaştı diyerek  Corono Virus  nedeniyle ertelenen maçların ardından Atilla Karaoğlan’ın bu süreçteki  hakem karnesine gelin hep birlikte göz atalım.

30 MACLIK KARNE

Atilla Karaoğlan  Süper ligteki ilk yılında  toplamda 30 maça çıkmış. Bu maçların içinde 9 Süper lig ( FB-Kayseri Maçı Corono Nedeniyle ertelenmişti) bu maçta oynanmış olsaydı Süper ligte on maça ulaşmış olacaktı. 4 TFF Birinci lig ,4 Kupa  ,4 dördüncü hakemlik ve 10  Var hakemliğine imza atmış. Gelin şimdi Atilla Karaoğlanın yönettiği maçları isim isim önünüze koyalım.

4 TFF 1 LİG 4 KUPA

Atilla Karaoğlanın ilk yarı karnesi içinde  dört TFF 1 lig ve 4 Kupa maçı  var. Karaoğlan kupada Tarsus-FB- Kırklareli-FB, GS-Rize ve  Manisa futbol kulüp -Kayserispor maçlarında düdük çaldı.

9 SÜPER MAÇ

Karaoğlanın ilk yarı düdük çaldığı ve de başarılı olduğu için MHK nin gözüne girdiği 9 maçı var. Bu maçlar sırasıyla şöyle , Gazişehir-GB, Sivasspor-Ankaragücü, Kayserispor-Kasımpaşa, Gazişehir- Denizlispor, Başakşehir-Kasımpaşa , Antalyaspor-Göztepe, Alanyaspor-Genclerbirliği, Kasımpaşa-Denizlispor, Alanyaspor- Gazişehir. Bu maçların içinde bir ayrıntı, Karaoğlam üç kez Gazişehir,iki kez  Denizlispor, iki kez Kasımpaşa, iki kezde Alanya maçlarına çıkmış. Atilla Karaoğlan son hafta Corono Virus tehditti erteleme getirmeseydi 10 maçında FB-Kayseri maçında düdük çalacaktı.

SAKARYADA BİR MACA CIKTI

Süper ligte ilk nyılında Varında yeni uygulama olarak devreye girmesinin ardından maçtan maça koşan Atilla Karaoğlan ilig bitmeye koşarken kendi ilinde sadece bir maçta düdük çalabildi. Karaoğlan Sakaryada Süper ligte B grubunun derbisinde Erenlerspor-Sapanca Gençlik maçında düdük çaldı ve kendi evinde hakemlik resmi verdi.  Şimdide Atilla Karaoğlanın Süper ligin geride kalan zaman dilimi içinde çıktığı Var maçlarına bir göz atalım.

10 VAR MACI VAR

Atilla Karaoğlan Vardada başarılı performans göstermesi sonucunda 10 Var görevi aldı. Sivasspor-GS maçında Sivas lehine verilen penaltıyı tespit eden Var hakemi olarak gündeme oturan Atilla Karaoğlan sırasıyla şu VAR maçlarında  görev yaptı.

Denizlispor-Konyaspor

Konyaspor-GB

Denizlispor-Rizespor

Göztepe-GS

BJK-Malatyaspor

Kayserispor-FB

Başakşehir- GB

BJK-Gazişehir

Alanya -BJK

Sivasspor-GS

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!