Süper Lig için geri sayım başladı

featured

Süper Lig için geri sayım başladı

Süper Lig için geri sayımın başladığını belirten Erdal Şenkardeş, “Yeni bir ligde, yeni bir kadro ile mücadele edeceğiz. Güçlü rakipler ile karşılaşacağız. Uzun bir maraton ancak biz takımımıza güveniyoruz” dedi. Şenkardeş, 28 Eylül Perşembe günü saat 16.30’da Muratbey Uşak ile Atatürk Spor Salonu’nda bir hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şenkardeş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Takımın gün geçtikçe form grafiğini yükselttiğini aktaran Şenkardeş, yeni sezon hazırlıklarının Sakarya’da devam edeceğini belirtti. Şenkardeş, 7 Ekim Cumartesi günü başlayacak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini de kaydetti.

 

Perşembe günü rakip Uşak

Takımın hazırlık dönemine değinen Şenkardeş, “Kampımızın ilk etabını Bolu’da gerçekleştirmiş, oynadığımız hazırlık maçlarının ardından İtalya’ya hareket etmiştik. Burada Ceserta Turnuvası’nda güçlü rakipler karşısında kazanarak yurda şampiyon olarak dönmüştük. Daha sonra Bursa’da Cevat Soydaş Turnuvası’na katıldık. Burada da Avrupa’nın  güçlü rakipleriyle karşılaştık. Bizim için iyi bir hazırlık süreci olduğunu söyleyebilirim. 28 Eylül Perşembe günü de Muratbey Uşak ile bir hazırlık maçına çıkacağız. 7 Ekim Cumartesi günü ligde oynayacağımız Demir İnşaat Büyükçekmece maçının hazırlıklarını da şehrimizde sürdüreceğiz. Süper Lig için geri sayım başladı” dedi.

 

Takıma güvenimiz tam

Takımın form grafiğinin gün geçtikçe arttığının altını çizen Erdal Şenkardeş, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yeni bir ligde, yeni bir takım ile mücadele edeceğiz. Güçlü rakipler ile karşılaşacağız. Uzun bir maraton ancak biz takımımıza güveniyoruz. Sakaryalı basketbolseverlerin destekleriyle de iyi bir görüntü ortaya koyacağımıza inanıyorum. İnşallah yeni sezon hem şehrimiz hem de takımımız adına başarılı sonuçlar getirir.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!