SÜPER AMATÖR’E KAR ENGELİ

SÜPER AMATÖR’E KAR ENGELİ

Süper amatör Küme ikinci yarı ikinci hafta karşılaşmalarında Taşburun’da oynanması gereken Taşburunspor-Ferizli Karadenizspor ile Erenler sentetik sahada oynanması gereken Yenikent Fıratspor- Hacımercanspor karşılaşmaları gece aniden bastıran yoğun kar nedeniyle ertelendi.

TÜM MAÇLAR GELECEK HAFTAYA KAYDIRILDI

Futbol İl temsilcisi ali Arslan’dan aldığımız bilgilere göre, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri oynanması gereken toplam 10 Müsabakanın oynanıp oynanmayacağı hakkında da yapılan acil toplantı sonucunda Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri oynanması gereken tüm karşılaşmaların gelecek hafta Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak yeni programa göre oynatılmasına karar verildi. . Öte yandan Ekrem karaberberoğlu Alt yapı tesislerinde oynanması gereken Sakaryaspor-Darıca Gençlerbirliği Gelişim ligi U-16 Karşılaşması da sahanın karla kaplı olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!