SÜPER AMATÖR’DE SONA DOĞRU

featured

SÜPER AMATÖR’DE SONA DOĞRU

Süper Amatör Futbol Liginde normal lig maratonu, bugün ve Perşembe günü oynanacak maçlarla tamamlanırken, ilk 3 sırayı alan takımlar Play Off’a yükselecek. Son 3 takım ise küme düşecek.

A GRUBUNDA PLAY-OFF ÇEKİŞMESİ DEVAM EDİYOR

Süper Amatör Futbol Ligi A Grubunda, Kalaycıspor Play Off’a çıkmayı hemen hemen garantiledi. Söğütlüspor maçında alacağı 1 puan bile onlara yetecek. Diğer adaylardan Adapazarıspor, sahaya çıkmayan Hacımercanspor ile karşılaşacağından o da Play Off biletini almış oldu. Sapanca Akademisporun Play Off’ta olması ise yarın Kaynarcasporu yenmesinden geçiyor. Matematiksel hesaplara göre hepsinin şansı var!

B GRUBUNDA DÜŞENLER BELLİ OLDU

Bu takımların berabere kalması veya yenilmesi durumunda ise, Arifiye ile Söğütlü Play Off biletlerini kapmış olacak. Bu grupta Hacımercan, Taşburun ve Yenikent Fırat ligden düştü. B Grubunda ise, ilk 3 sıra belli oldu. Buna göre Kırkpınarspor,  Sapanca Gençlikspor ve Ferizlispor Play Off’u garantilemiş oldular. B Grubunda Hanlıköyspor, Hacıkışlaspor ve Karapürçekspor ise ligden düşen takımlar oldular.

23 MART ÇARŞAMBA B GRUBU

Hendekspor-Karapürçekspor

Hanlıköyspor-Erenlerspor

Ferizlispor-Pamukova1968spor

KırkpınarsporKarasu Yalıspor

Sapanca Gençlikspor  As Akyazıspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!