SÜPER AMATÖR’DE HEYECAN SÜRÜYOR

featured

SÜPER AMATÖR’DE HEYECAN SÜRÜYOR

Süper Amatör kümede oynanan ikinci yarının ikinci karşılaşmaları sonunda liderler değişmezken zirve mücadelesinde yarış kopmadan devam ediyor. Süper

Amatör Kırmızı grupta Çaybaşı Bekirpaşa’yı 4-2 iye geçen lider Arifiyespor yoluna devam ederken, Hendek Akova’ya fark atan As Akyazıspor da ikinci sırada evinde Ferizlispor’u 1-0 Yenen Karasuspor da üçüncü sırada yeşil beyazlıları  takip etmeye devam ediyor. Beyaz grupta ise zirvede aynı manzara devam ediyor. Evinde Hendek Boğazspor’u yenen Adapazarıspor lider durumda ve yine evinde Ferizlispor’u farklı yenen Kocaalispor da iki puan farkla ikinci sırada Adapazarıspor’un peşini bırakmaya niyetli görünmüyor. Düşme hattında ise heyecan son haftaya kadar devam edeceğe benziyor.

KIRMIZI GRUPTA ARİFİYESPOR BIRAKMIYOR

Süper amatör küme kırmızı grupta haftalar önce zirveye konan Arifiyespor liderliği bırakmak niyetinde görünmüyor. Yeşil beyazlılar 35 Puanla liderlikilerini sürdürüyorlar. İkinci sırada deplasmanda Akovaspor’a gol yağdıran As Akyazıspor bulunuyor. Sarı siyahlılar puanlarını 32’ye çakırttılar. Karasuspor ise evinde aldığı Ferizli Karadeniz galibiyeti ile 30 Puana ulaştı ve yarıştan kopmayacağını gösterdi.Karasu Güvenspor ise deplasmanda Demirspor’u yendi ve puanını 26’ya yükselterek sıralamada 4. Sırada bulunuyor. Kırmızı Grupta düşme hattında ise sezon başında düşmesi kesinleşen Sapanca Akademispor dışında düşecek iki takım belirleyecek mücadelede Pazarköy Eğitimspor evinde fark yedi ve 4 Puanla 11. Sırada kaldı. Bu takıma en yakın ekipler ise 11 Puanlı Hendek Akovaspor 10. Sırada, Çaybaşı Bekirpaşaspor 12 Puanla 9. Sırada ve Söğütlüspor 13 Puanla yarışın içerisinde yer almaya devam ediyorlar.

TOPLU SONUÇLAR :

Tuvasaş Demirspor : 1  Karasu Güvenspor : 3

Çaybaşı Bekirpaşaspor : :2  Arifiyespor : 4

Hendek Akovaspor  : 0  As Akyazıspor  : 10

Pazarköy Eğitimspor : 1  Söğütlüspor  : 6

Karasuspor : 1 Ferizli Karadenizspor : 0

KIRMIZI GRUP HAFTANIN MAÇLARI

Karasuspor – Tuvasaş Demirspor

Karasu Güvenspor – Pazarköy Eğitimspor

Söğütlüspor – Hendek Akovaspor

Hendekspor – Çaybaşı Bekirpaşaspor

Ferizli Karadenizspor – Arifiyespor

 

BEYAZ GRUPTA MAVİ BEYAZLI MÜCADELE SÜRÜYOR !

Süper Amatör Küme beyaz grupta eski Bölgesel Amatör Lig tecrübesine sahip iki maviu beyazlı takım Adapazarıspor ile Kocaalispor arasındaki zirve yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Adapazarıspor evinde Hendek Boğazspor’u farklı yenerek puanını 35 yaptı ve liderliğini korudu. Kocaalispor da evinde Ferizlispor’u 5-0 Yenerek puanını 33’e çıkartı ve ikinci sırada yarışa devam ediyor. B:u iki takıma en yakın ekip ise 26 Puanlı ligin başında zor anlar yaşayan ancak daha sonradan toparlanan Arifiye Kalaycıspor artık play-off hesapları yapmaya başladı. Beyaz Grupta düşme potasındaki durum ise kırmızı gruba nazaran  pek te farklı değil.  Bu grupta son sıradaki sezon başından bu yana galibiyetle tanışamayan Kaynarcaspor evinde Karasu Yalıspor önünde  ilk galibiyetini aldı ve kırmızı beyazlılar biraz umutlanarak puanlarını 4’e çıkarttılar. Ferizlispor ise Kocaalispor’a farklı yenilerek 7 Puanda kaldı ve 11. sırada tehlike çemberinin içerisinde yer almaya devam etti. Bu grupta bu iki takıma en yakın ekip ise 10 Puanlı Karasu Yalıspor ver ve Yalıspor da 10. Sırada tehlikeli bölgede yer almaya devam ediyor. 9. Sıradaki Kışlaçayspor’un ise 12 Puanı bulunuyor.Bu hafta sonunda Ferizli sahasında oynanacak olan Ferizlispor-Kaynarcaspor müsabakası düşme hattında önemli bir karşılaşma olarak önümüzde duruyor.(Sırrı Şanlı)

 

TOPLU SONUÇLAR

Arifiye Kalaycıspor :  4  Erenlerspor : 2

Adapazarıspor : 4  Hendek Boğazspor : 0

Kocaalispor : 5 Ferizlispor : 0

Yeşilyurt Beldespor : 1  Kışlaçayspor : 0

Alaağaçspor  : 1  Pamukova1968spor : 2

Kaynarcaspor  : 2  Karasu Yalıspor : 1

BEYAZ GRUPTA HAFTANIN MAÇLARI

Erenlerspor – Pamukova1968spor

Karasu Yalıspor – Alaağaçspor

Ferizlispor – Kaynarcaspor

Hendek Boğazspor – Kocaalispor

Kışlaçayspor – Adapazarıspor

Arifiye Kalaycıspor – Yeşilyurt Beldespor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!