Sultanlara moral yemeği Esnaf desteği
Generali sigorta Sakarya Voleybol kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve sultanlarına esnaf destekleri devam ediyor, sultanları bu kez kampüs yolu üzerinde bulunan Katık döner müesesesi sahipleri Ceyhun Salman ve Murat Yılmaz konuk ettiler ve özel yapım döner ikramında bulundular.
Emin adımlar ile gidiyoruz
Kulüp başkanı Ömer Bektaş birinci Voleybol liginde çok zorlu maçlar yaptıklarını belirterek; “Yeniyoruz, yeniliyoruz ancak lig etabında emin adımlar ile gidiyoruz. Kolay değil rakiplerimiz hakikatten güçlü takımlar bizde güçlüyüz ve ligi üst taraflarda bitireceğiz” dedi.
Forma hediye etti
Ömer Bektaş esnaftan çok olumlu destekler geldiğini belirterek Katık döner işletmesi sahipleri Ceyhun Salman ve Murat Yılmaz’a teşekkür ederek takım forması hediye etti.
İlgili Haberler
Fenerbahçe Medicana’ya Vakıfbank Maçı Öncesi Kötü Haber!
Voleybol Federasyonu Başkanı Kim Oldu?
Voleybol Federasyonu Seçimlerinde Hangi Kulüp Hangi Adayı Destekliyor!
Fenerbahçe Voleybolda O İsmi Destekleyecek!
Sakarya Voleybol sezona zaferle başladı; 3-1’lik galibiyet!
Tüm şehir haydi birlik olmaya