Sultanlar son nefeste 3-2

featured

Sultanlar son nefeste 3-2
Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi ikinci maçında temsilcimiz Generali Sigorta Sakarya Voleybol, evinde konuk ettiği Nevşehir Belediyesporu 3- 2 yenerken ilk galibiyetini alarak moral buldu.

Korona Virüs sebebiyle lige iki hafta sonra handikapla başlayan Generali Sigorta Sakarya Voleybol, şansız Bolu Belediye mağlubiyetin ardından Nevşehir Belediyespor karşısında kıran kırana geçen karşılaşmayı uzatma setinde 3-2 kazanarak ilk galibiyetine ulaştı. Karşılaşmaya kontrollü ve hızlı başlayan Sultanlar ilk seti 25-20, ikinci seti 20-25 kaybetse de 3. Seti geriden gelerek çevirip 25-23 kazandı. 4. Set basit hatalarla geçiren Temsilcimiz 25-23 bu seti adeta konuk ekibe hediye etti. Maçı Tai-Break setine uzayan maçta nefesler tutuldu. Kıran kırana geçen son uzatma setini temsilcimiz Sultanlar 15-12 kazanarak salondan 3-2 galibiyetle ayrıldı ve ilk puanlarını aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!