Sultanlar şampiyonluğa doğru 3-0

featured

Sultanlar şampiyonluğa doğru Smaçladı
Finalin ilk ayağında 3-0 kazandık

Isparta’da yapılan Türkiye 2. Ligi Bayanlar Voleybol finallerine de kasırga gibi başlayan Sakarya Voleybol Spor Kulübü, ilk maçında İzmir Gelişim Koleji i adeta parkeden silerek salondan 3-0 galibiyetle ayrılmayı başardı

Bayanlar 2. Ligini normal süresini grup lideri olarak tamamlayan, ardından yarı finallerde namağlup 3’de 3 yaparak Türkiye’nin gündemine düşen Sakarya Voleybol Spor Kulübü, Isparta’da yapılan 4’lü ve son final etabına İzmir Gelişim Koleji ni set vermeden eze eze 3-0 yenerek 1. Lig yolunda şampiyonluğa göz kırptı. İlk sette rakibini 25-9, ikinci seti 25-17 ile geçen Filenin Sultanları son seti de adeta rakibini salondan silerek 25-15 ile geçerek maçı 3-0 kazandı ve 1. Lig şampiyonluğunda önemli bir virajı da geçmesini bildi. Rakiplerini tek tek dize getiren ve uzun maratonun finallerinde de rakiplerine korku saldı.

Bu skorun ardından Sakarya Voleybol Spor Kulübü finallerin ikinci maçında Ankara Kalecik Belediye Spor Mektebi ile saat 18:30’da şampiyonluk bileti için karşılaşacak. Filenin Sultanları bu maçı kazanması durumunda Ankara Numune Gençlik ile oynayacağı maçına bakmaksızın Şampiyonluğunu ilan edip 1. Lig’e çıkmayı garantilemiş olacak.

Diğer final grubunda ise İstanbul derbisinde  Fenerbahçe, Vakıfbank’a 3-1 yenerken, Kayseri Osb Teknik Koleji İzmirspor’u 3-1 ile geçti.

FİNAL GRUPLARI VE MAÇ PROGRAMI

1.GRUP
İSTANBUL VAKIFBANK
İSTANBUL FENERBAHÇE
KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ GENÇLİKSPOR
İZMİRSPOR

2.GRUP
SAKARYA VOLEYBOL
ANKARA NUMUNE GENÇLİK
ANKARA KALECİK BLD.SPOR MEKTEBİ
İZMİR GELİŞİM KOLEJİ

FİNAL TAKVİMİ
YER ISPARTA
12 MART 2020 PERŞEMBE
12:00 FENERBAHÇE  – OSB TEKNİK KOLEJİ GENÇLİK
14:00 İZMİRSPOR – VAKIFBANK
16:30 GELİŞİM KOLEJİ – NUMUNE GENÇLİK
18:30 KALECİK BLD.SPOR MEKTEBİ – SAKARYA VOLEYBOL
13 MART 2020 CUMA
11:00 İZMİRSPOR – FENERBAHÇE
13:00 VAKIFBANK – OSB TEKNİK KOLEJİ GENÇLİK
KUPA VE MADALYA TÖRENİ
15:30 KALECİK BLD.SPOR MEKTEBİ – GELİŞİM KOLEJİ
17:30 SAKARYA VOLEYBOL – NUMUNE GENÇLİK                                                                                                 KUPA VE MADALYA TÖRENİ

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!