Sultanlar Play-Off’da

featured

Sultanlar Play-Off’da

Bayanlar 2. Liginde kasırga gibi esen Sakarya Voleybol Spor Kulübü 15. maçında 15. galibiyetine zorlu Nilüfer deplasmanında 3-0 ile ulaşarak namağlup liderliğini korudu ve ligi lider olarak bitirmeyi garantilerken play-off biletini bitime 4 hafta kala kapmasını bildi

Filenin sultanları Bursa Nilüfer deplasmanından 3-0 galibiyetle dönerek hem liderliği hem play-off’u garantiledi. Karlılaşmanın başından sonuna kontrolü elinde tutan Sakarya Voleybol Spor Kulübü ilk seti 25-17, ikinci seti 25-20 son seti de 25-22 alarak 15. maçından 15. galibiyetle ayrıldı. Bu skorun ardından 2. Lig 2. Grubu bitime 4 hafta kala lider olarak bitirmeyi garanti altına alırlen 1. Lig yolunda Play-off gurubuna da kalmayı başardı. Zaferden zafere koşan kızlar tutulmuyor. Önüne gelen rakiplerini içeri de ve dışarıda deviren kızlar 1. Lig’e göz kırpıyor.

Karlılaşma sonrasında “şampiyonluk kupasını Sakaryamıza getireceğiz” diyen kulüp başkanı Ömer Bektaş, galibiyeti ise desteklerini hiç. Bir zaman eksik etmeyen başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye hediye ederken, kupayı belediyeye getirmek adına bir engeli de aştıklarını söyledi. Başarılı antrenör İdris Demir ise “biz inandık. Çok sıkı çalışıyoruz. Güzel bir sinerji yakaladık. Zorlu bir maraton oldu. Bugün güçlü rakibimizi kendi evinde yenerek ilk hedefimiz.! olan Play-off’lara kalmayı başardık. Ligde kalan 4 haftayı da ilk günkü heyecan ve motivasyonla kazanarak namağlup ünvanıyla Play-Off lara çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!