SULTANLAR MORAL BULDU

featured

ÇUKUROVA NİYETİNE!

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol Ligi temsilcimiz Generali Sigorta Sakarya Voleybolspor, ligdeki 25.hafta maçında Pazar günü Adana temsilcisi Çukurova Belediyesporun konuğu olacak

3 FİNAL MAÇINI ALMAK ŞART

Play Off yolunda son derece önemli bir maça çıkacak olan sultanlarda, bu maç öncesinde Salı günü idman bitimi bir mangal partisi düzenlendi.

Balıkçı Hüseyin tarafından verilen mini partiye Kulüp Başkanı Ömer Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, takımın başantrenörü İdris Demir, yardımcıları ve tüm takım katıldı. Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, zorlu haftalara girdiğini belirterek, “Şimdi önümüzde son derece önemli 3 final maçımız var. İlki bu hafta rakip sahada Çukurova ile. Sonrasında yine rakip sahada Adam Voleybol ile ve belki de bizim play off kaderimizi belirleyecek olan TED Ankara Koleji ile burada.

SULTANLAR MORAL BULDU

Bu 3 rakibimize yenilmiştik ama yenemeyeceğiz diye de bir şey söz konusu değil. Eğer ki bu haftaki maçla birlikte kalan tüm maçlarımızı kazanırsak ki biz bunu hedefledik, rakiplerimizin alacağı sonuçlara hiç bakmadan en kötü ihtimalle 4.sırada yer alıp play off grubuna kalacağız. Onun için bu haftaki maçımız çok ama çok önemli. Biz de bunun için sporcularımızın moral motivasyonu arttırmak adına böyle bir parti düzenledik. Balıkçı Hüseyin arkadaşımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Sporcuların idman bitimi Serdivan Spor salonu çıkışındaki bu partide bile mutlu olduğu gözden kaçmadı! ÖMER SARICA

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!