Sultanlar lige hazırlanıyor

featured

Sultanlar lige hazırlanıyor

Geçen yılın ses getiren ekibi Generali Sigorta Sakarya Voleybol takımı bu sezon dev rakiplerine sıkı idman ve maçlarla hazırlanıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde mücadele verecek olan Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Coach İdris Demir ve ekibinin önderliğinde hazırlıklarını Serdivan Spor Salonunda sürdürüyor. Pandemi dönemine uygun bir şekilde çalışmalarına hız veren Sultanlar ilk hazırlık maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile karşılaşırken, ardından yine evinde Yalova temsilcisi Çiftlikköy Belediyespor’u konuk etti. Her iki hazırlık maçın rakipler ise yine temsilcimiz ile aynı ligde A grubunda mücadele verecek olan takımlar arasında yer alıyor.

Hazırlık karşılaşmaların skorları önemi olmadığına vurgu yapan başarılı Coach İdris Demir “burada amaç kadroyu şekillendirmek ve ekibin bir biriyle uyumunu görmek. Uzun ve zorlu sezon bizi bekliyor. Bu sebeple geniş ve yarışmacı genç kadroyla mücadele edeceğiz. Bizi izlemeye ve takip etmeye devam edin. Dünyanın en prestijli ligi olan Sultanlar ligine tüm şehir olarak kenetlenirsek çıkabiliriz” dedi.

Kulüp başkanı Ömer Bektaş uzun ve yorucu lig  öncesinde yaptığı değerlendirme de “geçen sezon olduğu gibi bu sezonda fair-play çerçevesinde, bayanlarımıza sahip çıkarak hem sosyal sorumluluk hem şehrimizi temsil etmek hem de yarışmacı, başarılı bir takım olmak adına kenetlendik. Şehrimizi 1.lig de temsil edecek tek takım olma bilinciyle de önemli bir sorumluluk taşıdığımızı biliyorum. Şehir olarak tüm sivil toplum kuruluşları ve başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce önderliğinde, tüm ilçe belediyelerle, siyaset ve bürokrasi temsilcilerimizin kulübe ve ekibimize sahip çıkarsak başarılı oluruz. Buradan voleybol severlere, tatangalarımıza sesleniyorum. Bu takıma sahip çıkarak destek verelim. Bu şehir sultanlar ligini hak ediyor” dedi.

Hazırlık maçlarının ardından misafir takımlar Ormampark’da verilen yemek de ağırlanırken, Sakarya’da voleybol denilince akla gelen, başarıların mimarı Coach İdris Demir’e doğum günü özel şampiyonluk pastası sürprizi de yapıldı.

İş insanı İbrahim Aygün tatlı ikramı nda bulunarak takımı yalnız bırakmadı. TRT yorumcusu Hayri Ülgen de Lig öncesinde Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübünü ziyaret ederek başkan Ömer Bektaş ve Teknik ekipden bilgiler aldı. Tüm şehri de desteğe bekledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!