SULTANLAR kaldığı yerden

featured

SULTANLAR   kaldığı yerden

Bayanlar Voleybol 2. Liginde kasırga gibi esen ve ilk devreyi 10 maçta 10 galibiyetle tamamlayıp namağlup liderlik koltuğunda tamamlayan kızlar, ikinci devreye de kaldığı yerden seriyi sürdürdü 3-0.

Çanakkale temsilcisi Biga Çiçeklidede’yi evinde ağırlayan filenin sultanları rakibine set vermeden rahat bir şekilde 3-0 skorla devirdi. 1. Lig’e göz kırpan Sakarya Voleybol Spor Kulübü ilk devreyi 10 maçta 10 galibiyet ve liderlik ile kapatmıştı. İkinci devrenin ilk maçında  Biga temsilcisini set vermeden 3-0 geçerek 11. galibiyetini elde ederken, namağlup ünvanını ve liderliğini korumasını bildi. Maçın ilk setini  25-11, İkinci setini de 25-14 alan kızlar son seti de 25-10 kazanarak salondan 3-0’lık skorla ayrılıp, sezonun ikinci devresine de galibiyetle başladı. Karşılaşma da Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu takımı yalnız bırakmayıp destek olanların arasında yer alırken, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir, Kenan Oran, çok sayı da Spor sever de karşılaşmayı takip etti. Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, galibiyetin ardından açıklama yaptı. Başkan Bektaş “kızlarımız kaldığı yerden galibiyetlerine devam etti. Bizlere yeni yıl hediyesi verdiler. Bu galibiyeti başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, Turgut Babaoğlu’na bizleri hiç bir zaman maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan, takımımızın ana sponsoru değerli iş adamı Koç City yönetim kurulu başkanı Mükerrem Koç’a, çok değerli iş iş insanlarına şükranlarımı sunuyor, başarılı antrenörümüz İdris Demir ve teknik heyeti cani gönülden kutlarım. Sporcularımızın ortaya koydukları performans ile göz doldurmaya devam ettiler. Sakarya’ mızı en iyi şekilde içeri de ve deplasmanlarda başarılı bir şekilde temsil etmeleri de bizim için asıl güzel sonuçtur. Bu galibiyet ve liderliğimizi şampiyonlukla süslemek hedefindeyiz. Şehrimizin katkıları ve destekleriyle şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Hakemler: Erkan Taş*, Kadir Yüksel***

Sakarya Voleybolspor: Kübra**, Ebru*, Gülen*, Eylül*, Şevval*, Ece Sıla*, Gökçe*, Berna*, Elvan*, Gizem*, Büşra**

Antrenör: İdris Demir

Biga Çiçeklidedespor: Sehra Nur*, Aleyna, Selenay, Mısra, Zeynep, Melisa, Özge, Burçak, Halime, Kardelen, İzel*

Antrenör: Gonca Öden

SETLER: 25-11, 25-14-15-10

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!