SULTANBEYLİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

SULTANBEYLİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Hafta sonu Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil-Siyahlı ekibimiz, bu maçın hazırlıklarını çift antrenman yaparak sürdürüyor.

GALİBİYET PAROLASI İLE HAZIRLANIYORLAR

Afyon deplasmanından 1 puanla dönen Sakaryaspor, Sultanbeyli maçının hazırlıklarını Rüstemler tesislerinde yaptığı idmanlar ile sürdürüyor. Son yapılan sabah ve öğleden sonra Atatünk Stadında yapılan idmanlarda eksiksiz çalışan ekibimizde futbolcuların oldukça hırslı ve moralli oldukları görülürken, ekibimiz Sultanbeyli maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

ATATÜRK STADINDA ÇALIŞTILAR

Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren ekibimizde, futbolcuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sakaryaspor sabahtan Rüstemler’de yaptığı antrenman sonrasında öğleden sonra antrenmanını Sakarya Atatürk Stadında gerçekleştirdi.Öğleden sonra antrenmanında,  Isınma hareketlerinin ardından 5’e 2 topla çalışan temsilcimiz, idmanın son bölümünde iki gruba ayrılarak çift kale yaptı. Antrenmanda Teknik direktör İsmail cem cambaz Hacı Ömer ve Furat’a ağırlık çalışması yaptırdı. Forma kapma savaşının yaşandığı takımda kıyasıya rekabet ortamı futbolcuların mücadelelerine de yansıdı.

idman

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!