Suçlu bulundu

featured

Suçlu bulundu

Sakaryaspordaki üç maçlık kötü gidişinin faturası İsmail canba’za kesildi. Futbolda ne yazık ki hep böyle oluyor. Bir yerde başarısızlık varsa önce Teknik adama yol verilir. Bu günde böyle oldu. Sürpriz değil. Ancak gidenin arkasından kötü konuşmayı sevmeyen biri olarak, bunları da yazmazsam çatlarım. Siz TFF 2 lig kadrosunu işaret  eden bir takım kurarken, yaklaşık 7 trilyonluk bir bütçeyi daha yolun başında çarçur ederken, büyük hedefin başına emekleme devresinde olan bir Teknik adamı getirenler siz, sizsiniz asıl başarısız olan.

Bu gün sizin gitme lüksünüz yok diye, bu işin başında parayı ben veririm, ben istediğimi yaparım diyenler bu başarısızlığın bana göre en fazla yanı, yönetimsel anlamda sizin cebinizde yatıyor. Plan proğram çok önemli. Hem sonra İsmail Dilbazdan önce bu kadroyu kuran, onay veren, anlı şanlı Sportif Traktörü de bu başarısızlığın tam göbeğine oturtmak gerek. Teknik adamlıkta emekleme devresinde olan İsmail cambaz fazla yüklenmeyelim. Görev yaptığı sürece onun özgürce kendi kafasından geçenleri uyguladığını düşünmüyorum. O hep demoklesin kılıcı gibi arkasında duran, Sportif Trektörün nefesini ensesinde hissetti durdu. canbaz bundan sonrası için  başarılar dileyelim. Umarım bir daha gittiği yerlerde Sportif  traktör projesi olan yerde konaklamaz. Efendim siz bu yazıyı okurken yeni teknik direktör gelecekmiş. Kim olur, kim oldu konusunda Salı sabahı bu köşeyi yazarken bir bilgim yoktu. Ben olsaydım Sportif direktörü( Özcan Kızıltan’ı) takımın başına getirirdim. Ondan iyi bu takımı kim bilebilir ki.. Umarım bu yaşananlardan sonra Rüstemlerin havası değişir. Umarım Sakaryaspordaki kötü gidiş kan değişimi sonrası biter. Kana değişikliği fayda getirmezse ,sorunlar yumağı içinde puan sal kayıplar bitmezse mi ne olur? Ben bilmem Yönetim ve Sportif Direktör bilir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!