Suçlu ayağa kalk

featured

Suçlu ayağa kalk

Sakaryaspor Mersinden hayal kırıklığı yaşayarak döndü ya ,her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Dehada çıkacak. Bu sesler kolay kesilmez. Bu gün yaşananların sorumsuzluk adresine İsmail Gürsesi ,yönetimi, teknik kadroyu  ve  bazı oyuncu gruplarını koyarak kurtulmak kolay. Sakaryasporun büyüklüğüne aklı yetmeyenler kaybetmiştir diyerek ortaya çıkan Büyük görüşte, bu yoldan kolaycılığı seçmiştir. Yönetim beceriksizse, bu yönetimi gece yarısı operasyonu ile devreye sokup kazanma ihtimali olan İbrahim Nalbantın Başkanlık hamlesinin önünü, ben kesmedim. Kesen kimse o düşünsün. Bu gün Sakaryaspor kazansaydı ne olurdu? Herkes pastadan pay kapmak adına şehir turu atardı. Bize göre Sakaryasporun bu sezon yaşadığı çalkantılı süreçte İsmail Gürses’i başrole koyanlar ,bu işten bi zahmet kendilerine de pay uzatsınlar. Ha bana sorarsanız İsmail Gürsesin Yeşil Siyah Başkanlık defteri bir daha açılmamak için kapansın da, sakın ola ki  Ali Bektaş adı onu yerine devreye sokulmaya çalışılmasın. Sakaryaspor Başkanlığı , yanında kim olursa olsun ,Ali Bektaşa çok ama çok büyük gelir.

BIRAKIN GİTSİN

Sakaryasporun yeni sezon kadrosunun büyük ölçüde yenileneceğini bilmek , görmek çok zor değil. Mersindeki çöküşün ardından TFF kapısına koşan oyuncu sayısının yoğunluk kazanacağı da bir gerçek. Kimler kalacak ,kimler gidecek? Bunlar yakın gelecekte belli olur. Bizim gazetede bir haber, Batuhan daha bir yıllık sözleşmesi olmasına karşın, ayrılık sinyali vermiş. Bana göre bırakın gitsin. Faydasından çok zararı olan ,Sakaryasporu final ayağında yolda bırakan biri için çok fazla düşünmeye gerek yok. Bize tribünlere değil ,takımı adına oynayan ,bu uğurda sorumluluğu olan oyuncular gerek.

SİYAH BEYAZ DÖNÜŞ

Garajlar Tacspor bu ilin siyah Beyaz Futbol rengi . Süpürgeciler Borsasında rahmetli Tevfik Aydının girişimleri ile kurulan, sonrasında Cuma pazarına konuşlanan Taç spor, seri şekilde Süper lige, oradan Bal ligine yükselme başarısını gösterdiği yıllarda ,başında Başkan olarak İbrahim Nalbant vardı. Baldan düşüşün ardından takımdan ayrılan İbrahim Nalbanttan sonra Tacspor Süper ligten ,klasman ligine ,klasman liginden 2 Amatör kümeye düştü ara döneminde İsmet Durak ve de Erkan Sezginin Başkanlık izleri siyah Beyaz renklerin içinde yer aldı. Şu sıralar takımı Klasman liginde alıp oradan bir alt kümeye düşüren ,düştüğü yerden tekrar geldiği yere çıkaran Başkan olarak Erol Aydın var. Taç sporun tekrar buralara gelmesi Merkezin futbolda ayaklanması adına iyidir. Son yıllarda köylere ,ilçelere kayan Amatör futbol heyecanı adına Siyah beyaz dönüş bu yüzden önemlidir de ,bu çıkışın ayaklanması ,ederini bulması adına, yönetimsel anlam dada güçlü hamleler gerek. Bu  konuda İbrahim Nalant şampiyonluk primi vermenin yansıra güçlü yönetim için arayışa girmesi Siyah Beyaz futbol evi için önemli bir girişimin adıdır.

KÖFTECİ ERDALIN İFTARLARI

Köfteci Erdalın köfteleri kadar ,insanca yaklaşımı ,basını her ramazanda kendi iş yerinde ağırlaması ,basını bir arada düşünen İftar hamlesini önemsiyorum. Son yıllarda onun bu iftarlarına katılmayı adet edindim. Riya yok, beklenti yok. Karşılığında sevgi var, samimiyet var. Böyle olunca da önünüze konulan yemeği yerken ,yemeğin ,yediğiniz  menünün lezzeti artıyor.  Köfteci Erdala bu yaklaşımından dolayı içimde uhte olan, Ramazan teşekkürünü aldım bizim sofranın üzerine koydum. Kesene ve de gönlüne bereket sevgili Erdal.

KARASUNUN YARDIMSEVER KOROSU

Yıllaradır biz Karasunun dalgalarıyla, kumuyla oynaştık durduk. Karasu’nun içinde sosyal hayatında neler oluyor bir türlü onların bu yüzünü araştırma gereği ilgi alanımız dışında saklı kaldı. Gecen hafta bazı dostlarla iftar yapmak ,Karasunun her sene bende alışkanlık yapan Ramazan ziyaretinde bu kez bir ayrıcalık yaşadım.Beni evinde ağırla nezaketi gösteren ,son yıllarda dostluk köprüsünde yakınlık kurduğum, Karasunun ülkücü geleneği içinde, sağlam bir duruşu olan eski Halk Eğitim müdürü Recep Ali Küçük ,iftar sonrası aldı beni bir etkinliğe taşıdı. İyi ki gitmişim.  Tamamen Karasululardan oluşan ,Halk eğitim ve de Belediye destekli Türk Halk müziği korosunu büyük bir hayranlıkla izledim. Bu koro Yardımsever bir koro. Daha önce Mehmetçik Vakfı na yardım amaçlı düzenlenen konserden sonra, gecen haftada Daum Sentromlu çocukların eğitimlerine katkı sunacak olan yardım amaçlı düzenlenen gecede sahne aldılar. Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz salonun unda karşıma çıkan bu manzara inanın beni çok ama çok etkiledi. Karasunun yardımsever çağdaş insanlarının oluşturduğu bu koroyu, bu koro eşliğinde, yüreklerinde yardımseverlik ruhu olan Karasuluları çılkınca alkışlamak istiyorum.

COŞKUNSPORDA DEVRİM VAR

Olgunların yeni seyir defteri açılmadan Olgun dedikodular devreye giriverdi. Yaşama geçtiğindn beri olgunların içinde var olan Coşkun spor duyduk ki Sponsor sıkıntısı nedeniyle bu sene yi pas geçeceği yolunda Kuşcu Bülent imzalı açıklama etrafa yayılmış. Buna ilk tepki Kuşçu Bülent tarafından Coşkun spordan  uzaklaştırılanlar arasında yer alan Ziya Balabandan geldi. Kuşcu dert etmesin, ben Sponsor bulur, takımı Olgunlara sokarım, amma velakin bir şartım var, Takımda Kuşçu Bülent, Hasan Kurtiç ve Ferit Emir oğlu olmayacak. Ziya Balaban devam ediyor,yerli antrenörle Coşkunspor başarılı olamıyor. Bu nedenden ötürü takımın başına Teaşka isimli yabancı teknik adam getirecem dedi. Kuşçu Bülente duyurulur. Biz bu konuda aracıyız ve biz Coşkun sporu bu organizasyonda görmek istiyoruz

NEDEN ÖZTÜRK ?

Hakemler duydum ki ,eğer duyduğum doğruysa bu senede geleneksel iftarı Dernek yönetim kurulu üyesi Ahmet Öztürkün çalıştığı yerde verecekmiş. Anlamıyorum bu ısrar niye. Neden hep günün Dernek yönetimi, iftar vermek için onun peşinden koşuyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!