Suat Güz süper oldu

featured

Gümşdere yine yok

MHK nın açıkladığı ara klasman döneminde Sakarya’dan bir üzücü birde sevindiren haber var. Sevinç ve hüznün kol kola giriş yaptığı yeni yılda Suat Güz A klasman yardımcı hakemliğinden ,51 kişiden oluşan Süper lig yardımcı hakemliğine yükselmesi hakem evinde sevinç yarattı. Mehmet Kadıncıktan sonra Süper ligte  bir yardımcı hakemimiz daha oldu. B klasmanında A ya çıkması için davet bekleyen Levent Gümüş dereyi MHK bu yükselme sürecinde pas geçti. Da ha önce koşamadığı için A klasman hakemi olamayan Levent Gümüşderenin umutları ,yıl sonuna kaldı. Bu arada  Klasman gözlemcilerimizden olan Bölgesel sorumlumuz Yılmaz Kalk C klalasman gözlemciliğinden B klasman gözlemciliğine terfi etti. Bilindiği üzere klasmanda özgür Aygün ve Fatih Sucuoğlu C klasman gözlemci statüsünde yer alıyorlar.

10 OCAĞA KLİTLENDİLER

MHk Bölgesel hakem listesine alınacak gözlemci ve hakemler için bu hafta sonu bitecek olan Bal ligini bekliyor. Bal ligi devre startını verir vermez 10 Ocakta Bursa’da Balda klasman bekleyen hakem ve gözlemciler semire çağrılacaklar. Bölgeselden C hakemliğine, yardımcı hakemliğine terfi edecekler olanlarda bu süreçte belli olacak. C klasman için ilimizden Yunus Aytekin Atabek, Bahadır ileri  ile Tayfun Güzün isimleri yer alıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!