Step Aerobik Türkiye Şampiyonası

featured

Step Aerobik Türkiye Şampiyonası

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yapılan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği, Step Aerobik Türkiye Şampiyonası çeşitli illerden 49 takımın katıldığı, 490 sporcunun yarıştığı müsabakalar Serdivan Sakarya spor Salonunda sona erdi

edi   Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile Başlayan Step Aerobik Türkiye Şampiyonasının açılış seremonisinde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; yarışmalara katılan birbirinden değerli sporcuları, onlara emek veren öğretmenlerini ve çocuklara desteklerini esirgemeyen ailelerini tebrik etti.

Şampiyonaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Serdivan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sebahattin Karakoç,Adapazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Yavuz Salman, Atatürk Spor Salonu Tesis Amiri Uygar Lahna,Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova, beden eğitimi öğretmenleri,öğrenciler ve çok sayıda seyirci katıldı.

Küçükler,Yıldızlar ve Gençler kategorisinde yarışan sporcular, müzik eşliğinde en güzel aerobik hareketlerini sergiledi.

 

Müsabakalarda Küçükler Kategorisinde Ankara Özel Arı Ortaokulu birinci, Özel Takev Ortaokulu ikinci, Ankara Aşık Veysel Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Yıldızlar kategorisinde Özel Eyüpoğlu Çamlıca Ortaokulu birincilik, Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu ikinci, Özel İstanbul Akad Ortaokulu ise üçüncülük elde etti.

Gençler kategorisinde de, İzmir Karataş Anadolu Lisesi birinci, Zeytinburnu 100. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Ankara Özel Bilkent Lisesi üçüncülüğü kazandı.

Yarışma sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri protokol tarafından verildi.

IMG_1504 IMG_1610 IMG_1894 IMG_1964 IMG_1974

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!