Sporun Geleceğine Yön Veriyoruz

Sporun Geleceğine Yön Veriyoruz

Akyazılı muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ilçeye kazandırılan hizmetler ile yeni bir Akyazı’nın doğduğunu aktardı. Toçoğlu, “Altyapıda sorunsuz bir Akyazı için çalıştık. Yeni projeler geliştirdik. Akyazı Sentetik Saha’nın temelini kısa süre içerisinde atacağız. Yeni Yaşam alanı Karacasu Park için 20 Ekim’de ihaleye çıkıyoruz. Sosyal belediyecilik, çevre, ulaşım ve daha nice başlıklarda Akyazı gelişimini sürdürecek” dedi.

“Spor yapılabilecek alanların sayılarının arttırılması Büyükşehir olarak her zaman önceliklerimiz arasında oldu. Şehrin tamamına yayılan projelerimizle spor yapılabilecek bölgelerin sayısını arttırdık, şehre yeni spor kompleksleri kazandırdık. Yeni dönemde de Akyazımıza sentetik saha sözü vermiştik. Buradan müjdesini vermek istiyorum; kısa süre içerisinde tesisimizin temelini atacağız. Hedefimiz belli; Akyazı Belediyemiz ile ilçemiz geleceğine kalıcı eserler bırakmak niyetindeyiz. Bu anlamda samimi çalışmalarımız artarak sürecek.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!