“Sporu bir bütün olarak ele alacağız”

featured

“Sporu bir bütün olarak ele alacağız”

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı ve yönetimini makamında konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Sporu bir bütün olarak ele alacak, tüm başlıklara yönelik çalışmalar yapacağız. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Hakem kardeşlerimizin daha iyi liglerde görev yapmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı ve yönetimini makamında konuk etti. Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba’nın da yer aldığı ziyarette Dernek Başkanı Arıcı, Başkan Yüce’ye yeni görevinde başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yüce, sporun ve sporcunun yanında olacaklarını belirtti.

 

Spora katkı sunan anlayış

Başkan Ekrem Yüce, “Sporu bir bütün olarak ele alacak, tüm başlıklara yönelik çalışmalar yapacağız. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Sakaryalı hakem kardeşlerimizin daha iyi liglerde görev yapmasını temenni ediyorum. Bu konuda hakem kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarını çözmek konusunda her zaman hazırız. Altyapıdan başlayarak sporun ve sporcunun her branşına destek veren, katkı sunan bir belediyecilik anlayışında olacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde olarak şehrimiz sporuna hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!