Sporda Zeki başkan

featured

Sporda Zeki başkan

Sakarya’mızda spor denilince akla ilk kimdir deseler. Cevap olarak hemen söylenen cevap ‘’Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız’’ deriz. Neden mi? Sakarya’mızda gençlerimiz için yaptığı spor tesisler aklımıza gelir. Yapılanların başında her mahallede spor tesisleri Bu ne demektir. Büyükşehir belediye başkanımız Toçoğlu Sakarya’da yaşayan gençlerimiz spora yönlendirerek sahip çıkmak demektir. Sevgi, barış ve kardeşlik duygusuyla Sakaryalı gençlerimizi sportif faaliyetlerde çeşitli branşlara yönlendirilerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için verdiği çeşitli imkânlardan faydalandırmıştır.

Düşünün bir kere her yıl Sakarya ilimizde faaliyet gösteren sportif kulüplere malzeme yardımı yaparak gençlerimize burada da sahip çıkmakta. Ayrıca düşünün bir kere bir başkan Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiği ilk günden bu yana spora ve sporcuya destek sağlıyor. Hatta İlçelerimize sentetik sahalar inşa etmesini sağlayarak Sakarya’nın gençlerine kazandırmaya çalışmakta olan bir başkan . Zeki Toçoğlu’nun Sakarya’da spora ve sporcuya yönelik desteklerini kimse inkar edemez. Spora verdiği önemde gençlerimizin kötü alışkanlıklardan ve çeşitli madde bağımlılıklarından kurtarılması için spora yönlendirilmesini sağlayan günümüzde yapılacak en iyi hizmetlerden bir tanesidir.

Spora verdiği önemde genç sporcu kardeşlerimizin ahlaklı birer birey olması ve yaptığı işi en iyi şekilde yapması için imkan sağlaması sonunda sporun haricinde , gençlerimizi bedensel ve zihinsel olarak gelişmelerine yardımcı olması taktir edicidir. Spor yapan genç kardeşlerimizi bir birlerini kaynaştırmak için tüm milli sporcu ve antrenörleri bir araya getirerek sporun önemi olarak gündeme taşıyarak. Başarı sizden yardım benden dercesine sporcuları motive etmiştir. Burada gençlik spor il müdürümüz olan Fatih Çelikeli unutmamak gerek çünkü oda spordan gelen bir öğretmen olarak Sakaryalı gençlerimize sahip çıkarak il sınırları içersin de sportif faaliyetlere önem vererek gençlerimize sahip çıkmasını da inkar edemem Spor müdürümüz göreve geldiği günden bu güne kadar lisanslı sporcu sayısını 100 de 100 artırmıştır.

İl müdürlüğümüze ait spor salonların tümünü gençlere kapılarını açmıştır. He iki yöneticimizin ilkesi olarak geleceğimizin gençlerimizin elinde olması nedeniyle spor ahlakını kazandırmak için verdikleri hizmet takdirle karşılanmaktadır. Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altında olmasını sağladığı gibi spor bir milletin gençlerinin o ülkeyi ayakta tutmasını sağlar

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!