Sporcu Eğitim Merkezi , Sınavla Öğrenci Alıyor

featured

Sporcu Eğitim Merkezi , Sınavla Öğrenci Alıyor

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan “Sakarya Sporcu Eğitim Merkezi”ne sınav ile öğrenci alınacaktır.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Sporcu Eğitim Merkezine (SEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için Kano ve Kürek branşlarında sınavla öğrenci alımı yapılacaktır. Merkezde Kano ve Kürek branşlarında gündüzlü eğitim verilecek olup, ilköğretim beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci sınıfta okuyanlar sınava başvurabileceklerdir.

Yapılacak sınav sonucu başarılı olan sporcuların Esentepe Su Sporları Merkezinde verilecek olan eğitimlere ulaşımı Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce karşılanacak servis hizmeti ile sağlanacaktır. Başvurular için aşağıda belirtilen evraklar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edilecektir. (Başvuru için gerekli evraklar adresinde http://sakarya.gsb.gov.tr/ mevcuttur.)

Başvurular 5 Haziran 2017 tarihi mesai bitimine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yapılacaktır. Sınav; 8 Haziran 2017(Kano), 9 Haziran 2017(Kürek) tarihlerinde (09:00-18:00 saatleri arasında) yapılacak olup sınav yeri İl Müdürlüğü / web sitesinden (http://sakarya.gsb.gov.tr )duyurulacaktır. Başvuru ve sınav sonuçları ilgililere yazılı olarak gönderilecektir.

Sınav talimatları ve gerekli bilgiler http://sporegitim.sgm.gov.tr/ web sitesindeki sporcu eğitim merkezleri bölümünde yayınlanmıştır.

 

Sınava başvuru için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir:

1- Velisi tarafından verilecek dilekçe

2-  İki adet vesikalık fotoğraf

3- Öğrenim belgesi

4- T.C. Kimlik No beyanı

5- Lisanslı olarak spor yapanlardan sporcu lisansı

 

NOT: Sınav yeri daha sonra (http://sakarya.gsb.gov.tr ) web adresinden duyurulacaktır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!