Spora ve sporcuya desteklerimiz sürecek

featured

Spora ve sporcuya desteklerimiz sürecek

ASKF’ye ziyarette bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında yer aldık. Amatör spora destekler sunduk. Modern spor tesisleri inşa ettik, ediyoruz. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’yle bisiklet sporuna yeni bir soluk getirdik. İnşallah spora ve sporcuya dönük yatırımlarımızı sürdürecek, gençlerimizin değerli vakitlerini geçirmelerini sağlayacak tesisleri hizmete alacağız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret etti. Amatör Spor Evi’nde gerçekleşen ziyarette ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken; Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar da yer aldı. Toçoğlu, amatör spora yönelik desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, Başkan Zımba ve ekibine başarılar diledi.

 

Destekleri hep bizimle

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, “Başkanımız Zeki Toçoğlu’nu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. İlçelerimizde bulunan futbol sahalarımıza ilişkin ihtiyaçlarımızı ilettik. Yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Spora ve sporcuya destekleri için teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Sakarya’da huzur bulduklarını ifade ediyor; bizler de sizler federasyonumuza gelince huzur buluyoruz. Desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz. İlginiz ve destekleriniz için minnettarız” dedi.

 

Spora desteklerimiz sürecek

ASKF’ye yeni dönem öncesinde iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya katkılar sunuyoruz. Amatör spora desteklerde bulunuyoruz. Hamdolsun son zamanlarda sporda yaşanan gelişmeler hepimizi memnun ve mutlu ediyor. Sporda tesisleşme için gereken adımları atıyoruz. Gençlerimize spor yapabilecekleri alanların kazandırılması için büyük bir özen gösteriyoruz. Hakem ve Gözlemciler Derneği’ni şehrimize kazandırdık” dedi.

 

Sporda başarı için tesisleşme

Başkan Zeki Toçoğlu, “Akyazı’da ve Taraklı’da yeni sentetik sahalar inşa ettik. Sakaryaspor’un altyapı sorumluluğunu üstlendik ve Ekrem Karaberberler Altyapı Tesisleri’ni hizmete aldık. Harmanlıkspor’a yeni bir sentetik saha kazandırdık. Sapanca’da modern bir spor tesisi kazandırıyoruz. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’yle bisiklet sporuna yeni bir soluk getirdik. İnşallah spora ve sporcuya dönük yatırımlarımızı sürdürecek, gençlerimizin değerli vakitlerini geçirmelerini sağlayacak tesisleri hizmete alacağız” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!