Spor camiasında bir düğün, bir sünnet

featured

Spor camiasında bir düğün, bir sünnet

 

Çifte mutluluk yaşandı

Spor, siyaset, iş dünyası ve yakından tanınan eş, dost, akrabalar Sakaryagücüspor başkanı Muammer Fidan ve kıymetli eşi Filiz hanımın yakışıklı oğulları Furkan ile Fatma&Ali Satılmış’ın prensesleri kıskandıran kızları Gamze’ nin düğün töreni ile, saha komiseri Nuri Dindar’ın torunları Alperen ile Egemen’ in sünnet düğününde buluştu.

Furkan Gamze’sine kavuştu

Sakaryagücüspor başkanı Muammer Fidan&Filiz Fidan’ın oğulları, hayatını Fatma&Ali Satılmış’ın kızları Gamze evlendi. Genç çift’in düğünü yemekli olarak Güneşler Mahallesi Ilgaz sokaktaki evlerinde yapıldı.

 

İlk mürüvvet heyecanı yaşandı

Spor, siyaset, iş dünyası ve yakından tanınan eş, dost, akrabalar’ ın buluştuğu diğer mutluluk Kadriye&Hayati Dindar çiftinin oğulları Alperen ve Egemen’in sünnet cemiyeti oldu. Sakarya amatör futbolunun sevilen ve sayılan saha komiseri Nuri Dindar’ın torunları Alperen ve Egemen sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attılar. Sevenleri Nuri Dindar ve ailesinin ilk mürüvvet heyecanına ortak oldu.

Suat Beyenal

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!