SPOR ADAMLARINDAN ENGELİLER HAFTASI ATAĞI

featured

SPOR ADAMLARINDAN ENGELİLER HAFTASI ATAĞI

HABER : Sırrı ŞANLI

Sakarya’da geçtiğimiz ay kurularak faaliyete geçen Sakarya Spor Adamları Derneği, daha önce yaptıkları iki basın toplantısından sonra Sakarya Spor Adamları derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya’nın Şal sokak’taki iş yerinde bu defa “ engeliler haftası “ ile ilgili olarak bir basın toplantısı daha düzenleyerek birçok açıklamalarda bulundular. Toplantıya Dernek Başkanı Zeki Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri eski sporculardan İrfan Öztürk, Sakaryagücü Kulübü Başkanı Muammer Fidan, Boks Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün ve Masa tenisi antrenörlerinden ve iş adamı Ali Kaya katılırken, yönetim kurulunun bayan üyesi Hülya Lüleci teyzesinin vefatı sebebiyle toplantıya iştirak edemedi.

TFF’DEN SÜPER DESTEK

Başkan Zeki Öztürk konuşmasına başlarken, bu hafta içerisinde bir araya geldikleri Türkiye Futbol Federasyonu  Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Aşçıoğlu ile çok iyi bir diyalog içerisine girdiklerini ve Aşçoğlu’nun her konuda Derneğe yardıma hazır olduğunu söyledi. 2016’da kurumsallaşalım ve 2017’de de resmen faaliyetlere geçelim diye düşündük diyen Başkan Öztürk Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’la da görüşmek istediklerini ve bunun için de gereken çalışmaların yapıldığına değinen Başkan Öztürk Kutlamakta olduğumuz “ engelliler haftası “ için de çalışmalar yaptıklarını ve amaçlarının Sakarya’da olmayan “ Bayan Tekerlekli Sandalye basketbol Takımı “ kurmak için harekete geçtiklerini ve bunun içine de Tff Üyesi Yaşar Aşçıoğlu’ndan bu konuda yardım sözü aldıklarını söyledi. Bu önemli haftada bazı etkinlikler yapmak istediklerini ve bunun için de Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile görüşmeler yapmak istediklerini söyleyen Başkan Öztürk ^çevremiz var, gereken temasları sağladık “ dedi.

YAZ SPOR OKULLARI İÇİN HAZIRLIKLAR YAPILIYOR

Sakarya Spor Adamları Derneği’nin ilk etapta yaz spor okullarını faaliyete geçirebilmek için gerekli çalışmaları yaptığını söyleyen Başkan Öztürk, “ öncelikle futbol, basketbol, boks sporlarında yaz spor okulları açmak istiyoruz. Bu okulların  diğerlerinden farklı olmasını istiyoruz. Sporcular kiralama şeklinde alınacak vasıtalarla evlerinden alınıp, evlerine teslim edilecek. Yani biz çok ciddi çalışmalar yapmak istiyoruz. “ Diye konuştu. Daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile bazı konularda fikir alış verişi yapılırken, toplantıya spora gönül vermiş konukların da olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Konuklar

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!