SPOR ADAMLARI VALİ BALKANLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

featured

SPOR ADAMLARI VALİ BALKANLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Sakarya Spor Adamları Derneği Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na bir ziyarette bulunarak genelde Sakarya’da olan spor branşlarındaki gelişmeler, spordaki sıkıntılar ve yapılması gerekenler hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bir sunum yaparak,  özellikle geniş katılımlı Spor İl Temsilcileri toplantısına davet ettiler. Ziyarette Spor Adamları Derneği adına Başkan Zeki Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri Hülya Lüleci, Muammer Fidan ve Ali Kaya bulundular

VALİ BALKANLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk ziyaret sonrasında  “Dernek olarak Sayın valimizi ziyaret ederek İlimizde olan Spor branşlarındaki gelişmeleri aktararak yakında yapacak olacağımız genişletilmiş üye ve spor il temsilcileri toplantısına davet ettik. Kendisi de seve seve bu toplantıya katılacağını söyledi. Sayın Vali’mize misafirperverliğinden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. Toplantının tarihini ise birkaç gün içerisinde açıklayacağız “İfadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!