Spor Adamları, Sırı Şanlı için mevlit okuttu

featured

Spor Adamları, Sırı Şanlı için mevlit okuttu

Haber: Nurettin Eryılmaz

Sakarya Spor Adamları Derneği, 7 Kasım’da hayatını kaybeden Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Spor Müdürü Sırrı Şanlı için mevlit okuttu.

Sakarya’da spor basının usta isimlerinden biri olan Sırrı Şanlı, ani ölümü ile herkesi yasa boğmuştu. 21 gün önce son yolculuğuna uğurlanan Şanlı için Spor Adamları Derneği tarafından Ağa Camii’nde mevlit okutuldu.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Akşam Namazı sonrasında düzenlenen Mevlit programına; Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk ve Yönetimi, Sırı Şanlı’nın Ağabeyi Osman Şanlı, yeğeni Hande Şanlı, Sanatçı Akif Yener ve spor camiası temsilcileri katıldı.

Okunan Mevlidi Şerif’in ardından Sırrı Şanlı, bir kez daha dualarla yad edildi. Cami çıkışında ise Sırı Şanlı’nın ruhu için lokum ve mevlit şekerleri dağıtıldı.

Mevlit sonrasında açıklamalarda bulunan Sakarya Spor Adamları Derneği Başkan Zeki Öztürk, “Sırrı Şanlı spor camiası için önemli biriydi. Sporculara ve spor kulüplerine sayısız katkılar sağladı. İyi bir spor adamı, gazeteci ve ağabeydi. Onun emeklerini hiçbir zaman unutmayacağız. Bu akşamda kendisini Mevlidi Şerif ve dualarla andık. Mevlide katılan herkesten Allah razı olsun” dedi

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!