SPOR ADAMLARI HAREKETE GEÇTİ

featured

SPOR ADAMLARI HAREKETE GEÇTİ

Sakarya Spor Adamları Derneği Orman Park’ta basınla bir araya geldi ve önemli kararlara imza attı. Toplantıya Başkan Zeki Öztürk, yönetim kurulu üyeleri İrfan Metin, Ali Kaya, Ertuğrul Akgün, Hülya Lüleci, Erol Aydın ve Ersan Küsmez katıldılar.

FUTBOL OKULU FAALİYETE GEÇİYOR

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk yaptığı konuşmada faaliyetleri ile ilgili gelişmeleri anlattı. Başkan Öztürk konuşmasında “ Dernek binamız Çark Caddesi Hilmi Kayın İş Merkezi 3. Katta hizmete girmiştir. Derneğimiz sürekli açık kalacaktır. Spor severlere hayırlı olsun. Daha önce açacağımızı duyurduğumuz futbol okulumuz ile ilgili çalışmalar sona erdi ve okul çok yakında faaliyete girecek. Çalışmaların yapılacağı salonda restorasyon çalışmaları sona eriyor. Bu nedenle okulumuz çok yakında yapılacak bir tanıtımla faaliyetine başlayacaktır. Futbol okulumuza Dernek üyemiz Ayşe Arı koordinatörlük yaparken, çalıştırıcılığa da Sinan Çınar ile yardımcılığına da Tayfun Öztürk getirildi. Futbol okulunda bugüne kadar görülmemiş bir sistem geldi ve çocuklarımız evlerinden futbol okuluna ve daha sonra da evlerine servisimiz ile ulaştırılacak. Sporcu öğrencilerle bizzat Yönetim Kurulu Üyemiz Ayşe Arı ilgilenecek. Futbol okulumuza ayrıca kız sporcular da alınacak. Bu faaliyetimizin yanında da servis, piknik, sinema etkinlikleri de olacaktır. Organizasyonlarımız Sakarya’da örnek olarak gösterilecektir. Öte yandan Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla  Tecrübeli Olgunlar kategorisinde de katılma kararımız da gerçekleşmektedir. Sakarya’lı  sporseverlerin de gelişmeleri yakından takip etmelerini istiyoruz. “ İfadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!