Şöyle bir geriye bakıyorum da.

featured

Şöyle bir geriye bakıyorum da.

Bu güzel yeni  stattın önemine baktığımda Sakaryalı seyircilerimizin ilk önce düşündükleri tek şeyin  yeni stadın nasıl oluşu ve o heybetli görkemli duruşunu merak ederek gelmeleri olmasıdır. İkincisi Sakaryaspor’umuzu  geçen sezon da ise  Sakaryaspor futbol takımının ilk defa bu güzel statta oynamaları idi.

Şimdi ise Sakaryasporumuzun yeni sezonda şimdiki hocamızla nağ mağlup götürmesi ile elde edilen bu ligde ilk yarıyı lider bitirme istekliliğinde verdiği mücadeleyi göz önünde tutan Taranga dediğimiz o cefakar  taraftarımızın maç öncesi yapmış olduğu çağrılara sağ duyularına yenilen taraftarlar stadımıza akın ederek tam tamına sayı olarak 30 bini kişiyi gecen bir kalabalıkla yerlerini aldılar.

Üstelik Sakaryaspor’umuzun bulunduğu bu ligde hiçbir takımın bu kadar seyirciyi toplaması mümkün değildir desem pot kırmam bakıyoruz hiçbir yer boş olarak gözükmeyişi dikkatimi çekti. Nedeni ise bu şehir galibiyete ve şampiyonluk havasına kendilerini kaptırmaları Sakarya’mızın 30 bini aşan seyircisi  ülkemizde gündem gelerek akıllara şu soruyu getirmiş olması olasıdır.

Sakaryaspor’umuza  bu sevgi nereden geliyor. İşte orada tek kelime ile TATANGALAR diyebiliriz derim. Onlar tribünlerinde yüreğiyle savaşan Sakaryaspor sevdalılarıdırlar. Bakın sahaya çıkan futbolcularımızın giydiği formalara ne yazıyordu TATANGALAR . Demek oluyor ki Sakaryaspor’umuzun verdiği bu ligdeki, başarısını yabana atmamak lazımdı.

Statta o güzel atmosferi hepimiz gördük. Sakaryaspor’umuzun  futbolcusu, teknik heyet ve yönetimi ile ve ortaya çıkan şu güzel tabloya rağmen bu şehir hala sessiz sedasız olmalarına anlam veremiyorum. Bu da bu şehrin ayıbıdır derim.

Son olarak şunu diyebilirim  Sakaryamızın güzide siyasileri iş adamları neler oluyor nerelerdesiniz. Bu gün Sakaryaspor’umuzun ve Tatangaların yanında olmayanlar, şampiyon olduğumuzda yanımıza yaklaşmasın. O gün gövde gösterisi yapılacak yer değildir.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!