SONUNDA BUNU DA GÖRDÜK!

SONUNDA BUNU DA GÖRDÜK!

Ramazan bayramının çok sıcak geçtiği şu günlerde vatandaşlar kendilerine gölge yerler ararken, ne yazıktır ki istenmeyen ama çok ayıp davranışlarla karşı karşıya kalıyorlar. Bunun bir örneğini de arkadaşlarımı konuk etmek üzere çay içmek için götürdüğüm şemsiyeli Park’ta yaşadık.

BÖYLE TALİMAT ALDIK!

Bayramın üçüncü gününü bir arada geçirmek üzere birlikte olduğumuz arkadaşlarımız ile birlikte çay içmek üzere Şemsiye’li Park’a gittik. Burada çadırlı yerlerin altında toplanmış bir sürü kalabalığı görünce bize yer kalmadı diyerek ağaçların altına oturduk ve görevlilerden çay istedik. Ama ne yazıktır ki görevliler bizi sert bir şekilde uyararak çadır şemsiyelerin altına gitmemizi, ağaçların altında kalmaya devam edersek çay vermeyeceklerini söylediler. ne yazık ki masa ve  sadeliyeler de

aldılar

Ben de bu nasıl bir uygulamadır ki bizleri bu kalabalığın içerisinde nefes alamayacak şekilde oturmamızı istersin, ağaçların altında niye yasak diye sorduğumda görevliden “ biz böyle talimat aldık ve gerçekten de ağaçların altında oturmaya devam edecekseniz sizlere çay servisi yapamayız “ cevabını aldım. Kızayım mı, utanayım mı şaşırdım. Bu  nasıl bir  talimattır ki bu kadar kalabalık insanı bir sürü gibi bir araya getirmek zorunda mısınız ! ?Burası çay bahçesi mi, yoksa başka bir sistemin getirdiği toplama kampı mı ? Şimdi sormak istiyorum,

sizce bu talimatı kim verdi?

İşin aslı astarı ne dir !

Başkan Tokoğlu’nun bundan haberi var mı ?

Eğer var ise bu ilginç uygulamayı gerçekten destekliyor mu ?

Son olarak sormak istiyorum bu sıcakta insanlara bu zulüm reva mıdır?

Bizler gazeteciliğin dışında normal bir vatandaş olarak karşı karşıya kaldığımız bu uygulama nedeniyle çok üzüldük ama yazamadan da edemedik. Her uygulamaya alışmaya başlamıştık ama bu kadarına da pes doğrusu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!