SON SÖZÜ SAPANCA GENÇLİK SÖYLEDİ 3-2

featured

SON SÖZÜ SAPANCA GENÇLİK SÖYLEDİ 3-2

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta temsilcimiz Sapancaspor, deplasmanda 2-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada Ataşehir Çamolukspor’u 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

CİHAN SAHNEYE ÇIKTI VE OLANLAR OLDU

Temsilcimiz Sapancaspor, ligin ilk yarısında kendi evinde 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın rövanşında İstanbul Maltepe Başıbüyük stadında Ataşehir Çamolukspor’un misafiri oldu. Karşılaşmaya daha atak başlayan ev sahibi ekip 45’inci dakikada Oğuz ve 54’üncü dakikada Cihat’ı golleriyle 2-0 öne geçti. 63’üncü dakikada ise ekibimizin durdurulamaz forveti Cihan Tan sahneye çıktı ve farkı bire indiren golü kaydetti. Bu golün hemen ardından ev sahibi takımda Cihat ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Oyuna her geçen dakikada biraz daha hakim olan ekibimizde 83’üncü dakikada Cihan kendisinin ve takımının 2’nci golünü kaydetti. Maçın son golü ise 90’ıncı dakikada penaltıdan geldi. Cihan kendinin ve ekibimizin 3’üncü golünü kaydederek muhteşem bir performansa, altın değerinde bir 3 puana imza attı. Sapancaspor, bu galibiyetle puanını 20’ye yükselterek 7’nci sıradaki yerini korudu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!