SON HAZIRLIĞINI GÖLCÜK’TE YAPTI

featured

GÖLCÜK’TE MEVZİLENDİK

Sakaryaspor 19-03-2017 Pazar  bugün Orhangazi stadında Orhangazispor ile oynayacakları  müsabaka için dün yola çıktı. Gölcük’te kampa giren ekibimiz son idmanını burada yaptı ve maç saatini beklemeye başladı.

SON HAZIRLIĞINI GÖLCÜK’TE YAPTI

Spor Toto 3. Ligin 27’nci haftasında bugün deplasmanda Orhangazispor ile karşı karşıya gelecek olan Sakaryaspor, Rüstemler Tesislerinden ayrıldı.. Öğlen saatlerinde Gölcük’e giden yeşil-siyahlılar burada kampa girdiler.  Orhangazi maçı için son hazırlığını da Gölcük’te yapan ekibimiz maç saatini beklemeye başladı.. Sakaryaspor’da hedef bu maçtan 3 puanla ayrılmak olacak.

HEDEF SERİYE DEVAM

zorlu Orhangazi deplasmanına hazırlanan Sakaryaspor’lu futbolcular, şampiyonluk yolunda Orhangazi engelini de aşacaklarını söylediler. Orhangazi maçı için geri sayıma geçen futbolcular Bursa ekibine “Seri devam edecek” mesajı yolladı. Sakaryaspor hazırlıklarına dün yaptığı ter antrenmanıyla devam etti. Sakaryaspor da ameliyat olan ve tedavisine devam eden Cihan Yıldız dışında eksik bulunmuyor ve idman da hafif sakatlanan Enes Ata’nında korkulacak bir durumda olmadığı belirtildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!