Sokak Basketbolu Türkiye Turu Sakarya Etabı Sona Erdi

featured

3×3 Sokak Basketbolu Türkiye Turu Sakarya Etabı Sona Erdi

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen, bu yıl 4.’sünün düzenlendiği 3×3 Basketbol Türkiye turu Sakarya etabı  Serdivan Sakarya spor salonunda sona erdi.

 

Genç oyuncuların yeteneklerini gösterme fırsatı bulduğu, basketbola ilgisi olanların da dikkatle izlediği turnuvada oldukça zevkli ve çekişmeli maçlar oynandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’inde izlediği maçlar sonrasında 3’lü atış denemesi yaptı. Çelikel turnuva sonunda Yıldız Gençler takımıyla bir kaynaşma maçı oynamayı da ihmal etmedi.

 

28-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Büyükler-Gençler-Yıldızlar olmak üzere 3 kategoride 27 takım ve 108 sporcunun katılımı ile yapılan maçlar Büyük Erkekler final karşılaşmasıyla son buldu. Karşılaşmalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Adapazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Yavuz Salman  ve Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev tarafından verildi.

IMG_1357 IMG_1778 IMG_1835 IMG_1845 IMG_1852 IMG_1857 IMG_1865

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!