Sokak Basketbol Nefesleri Kesti

featured

Sokak Basketbol Nefesleri Kesti

Agora AVM ilk Kez düzenlenen 3×3 Sokak Basketbolu sona erdi.

Agora AVM sponsorluğunda , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Basketbol İl Temsilciliğinin katkılarıyla , Yıldız , Genç ve Büyükler Kategorisinde düzenlenen  75 takım katıldı.

2 akşam süren müsabakalara yıldızlarda Büyükşehir Team takımı Harlem takımı 10-4 yenerek 3. Olurken, Ranger takımı da Efsanler Takımını 10-4 yenerek şampiyon oldu.

Gençler Kategorisinde C. Tayfa 3. Olurken,  Unbeaten takımı, Hendek Warrious takımını 9-6 yenerek şampiyon odu. Büyükler kategorisinde Müptehezeller 24 takımı, Daikın takımını 11-6 yenerek turnuvayı 3.sırada tamamladı.

Death Blow takımı ile 54 Team arasında Büyükler kategorisinde oynanan final müsabakasını Death Blow takımı 11-7 kazanarak, şampiyon oldu. Müsabakalar sonrasında Agora AVM Müdür Yardımcısı Uğur Sertçelik, Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, Basketbol Hakemleri Başarılı olan takımlara ödüllerini takdim ettiler.

Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev ; 3×3 Sokak Basketbol Turnuvasına ev sahipliği yapan Agora AVM ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. “ dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!