Sivas Belediyespor – Sakaryaspor: 1-0

featured

TFF 2.Lig’i şampiyon tamamlayan Sakaryaspor, son maçına bugün çıktı. Yeşil Siyahlıların deplasmanda Sivas Belediyespor mücadelesi ile 2.Lig’e veda etmiş oldu

TFF 2.Lig’de sezonun son haftasına 84 puan ile zirvede giren Sakaryaspor, şampiyonluğu 2 hafta önce Serik deplasmanında garantilemişti. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı K.Maraşspor maçının ardından da kupasına kavuşan yeşil siyahlılar bugün son maçında Sivas Belediyespor’a konuk oldu.

Muhsin Yazıcı Stadyumunda oynanan karşılaşma Fatih Gülmez, Eyüpcan Delibalta, Hamza Özdemir, Mehmet Yıldızaç, Muhammed Akbaş, Ömer Can Sokullu, Onur Ramazan Toprak, Okan Dernek, Selçuk Alibaz, Umut Sönmez, Burak Süleyman ilk 11 ile çıkan yeşil siyahlılar 29’uncu dakikada kalesinde gördüğü golle ilk devreyi 1-0 geride kapadı. İkinci yarıda Batın Özdemir, Berkay Kurubacak ve Doğan Ateş’i oyuna alan temsilcimiz her iki takım içinde formalite maçı havasında geçen mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak ikinci lige 84 puan ile veda etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!