Şirin bıraktı

featured

Takım çekildi

Şirin bıraktı

Geçen hafta göreve gelen Antrenör Kadir Şirin 1. Hafta sonunda Sapanca Akademispor’la ile yollarını ayırdı. Şirin ligden çekilme kararı alan kulüple bağlarını kopardığını açıkladı

 

Antrenör Şirin “ 2 idman ve bir maç takımın başında sahaya çıktığım Sapanca Akademispor’un ligden çekilmesi sonrası kulübümle olan tüm bağlarım maalesef kopmuştur.

5 günlük sürede  bir dediğimi iki etmeyen ve takımın başına beni uygun gören kulüp başkanım Osman Kubilay ve sportif direktör Ufuk Yüzücü’ye çok teşekkür ediyorum. İkinizden de Allah razı olsun. Alınan bu karar şahsım, futbolcularım ve kulübüm adına hayırlı olsun. Son sözüm de benimle birlikte yola çıkan ve asla hocalarını para uğruna satmayan, benimle kader birliği yapan, beni sırtımdan hançerlemeyen vefakar oyuncularıma. Siz adamlığın babasını yaptınız. Ne beni ne de yola çıktığınız insanları satmadınız. Hep çalıştınız ve azimle sabrettiniz. Kimseye ihanet etmediniz. Ve bilin ki hep kazanan Allah’ın izniyle siz olacaksınız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!